У Херсоні скорочено маршрути громадського транспорту

Російські обстріли спричинили транспортні зміни.

2 Жовтня 2024
1 хв читання
85 переглядів
У Херсоні скорочено маршрути громадського транспорту через ворожі дрони

У зв’язку з високою активністю ворожих дронів, які атакують будь-яку рухому ціль, в Херсоні введено зміни в роботу міського транспорту. Російські обстріли, які продовжують завдавати шкоди місту, призвели до серйозних наслідків, зокрема, є постраждалі серед мирного населення, пише NewDay.

З метою забезпечення безпеки пасажирів, 5-й і 38-й автобусні маршрути скорочені. Тепер кінцевою зупинкою цих маршрутів стала площа Чорновола. Влада міста закликає мешканців бути уважними та дотримуватись обережності під час пересування.

Крім того, 17-й маршрут тимчасово призупинено. Автобус, що обслуговував цей маршрут, отримав значні пошкодження внаслідок скиду вибухівки з безпілотника. Комунальні служби працюють над відновленням транспортного сполучення, але на даний момент безпека громадян є пріоритетом.

Влада наголошує на необхідності залишатися вдома, якщо це можливо, і уникати виходу на вулицю під час ворожих атак. Херсонська  міська  рада закликає всіх дотримуватись інструкцій та рекомендацій місцевої адміністрації.

Нагадаємо, що наразі Херсонська міська військова адміністрація надає грошову допомогу мешканцям.

Вийти з мобільної версії