Влад Яма розповів, як влаштував своє життя в США після переїзду з України

Танцівник з'ясував, в якому американському місті він тепер живе.

11 Червня 2024
One Min Read
250 Views

Хореограф Влад Яма, який переїхав до США разом з сім’єю після початку війни в Україні, поділився подробицями своєї нової роботи, пише New Day.

У своєму фотоблозі танцівник несподівано звернувся до своїх підписників з пропозицією відповісти на питання. В одному з відповідей Влад повідомив, що зараз живе в Маямі, США, і продовжує викладати танці, працюючи у кількох танцювальних студіях та надаючи приватні уроки в спортзалах і вдома у клієнтів.

“Маямі. Викладаю танці приватно у кількох студіях і іноді в спортзалах, що знаходяться в домах моїх клієнтів”, – поділився Яма.

Варто зазначити, що Влад Яма проживає в Америці вже кілька років, проте й досі ділиться архівними фотографіями з України, що викликає неоднозначну реакцію серед його підписників. Нещодавно хореограф здивував своїх фоловерів дописом про своє “повернення”, що спровокувало чутки про його можливий переїзд назад до України, хоча ймовірно йшлося про активізацію його фотоблога, адже нині Влад активно публікує сторіз та ділиться подіями свого життя в США зі своїми шанувальниками.

Недавно актор Дмитро Ступка, який також перебував в США, розповів про свої джерела доходу і основні статті витрат.

Exit mobile version