Топ брендів космецевтики, які варто купувати оптом

Космецевтика – неодмінний атрибут в асортименті засобів для салонів краси, SPA-салонів і ритейлерів.

26 Серпня 2024
3 хв читання
116 переглядів

Космецевтичні засоби для догляду за шкірою часто плутають із косметичними, проте космецевтика значно відрізняється від косметики. В її складі містяться лікувальні інгредієнти, які проникають у дерму і дають змогу отримати видимий результат. Така продукція впливає на конкретні проблеми шкіри, наприклад, пігментацію, ознаки старіння, акне, шрами, надмірну сухість та інші.

Космецевтика – неодмінний атрибут в асортименті засобів для салонів краси, SPA-салонів і ритейлерів. Компанія Lotana – офіційний дистриб’ютор космецевтики в Україні – дозволить купити світові бренди космецевтики вигідно без націнок. Якщо вас цікавить оригінальна космецевтика оптом – ласкаво просимо в наш магазин.

Критерії вибору брендів космецевтики для оптових закупівель

Якість продукції

Ефективність космецевтичних засобів безпосередньо залежить від їхньої якості. Найкращі бренди космецевтики додають до складу тільки високоякісні інгредієнти, такі як гіалуронова кислота, вітамін С, різні формули ретинолу.

Надійність бренду

На вибір того чи іншого продукту також впливає репутація, відгуки клієнтів і загалом, на скільки бренд популярний. Професійна космецевтика оптом в офіційного постачальника зазвичай містить достатню кількість відгуків для порівняння продукту.

Асортимент

Різноманітність продуктів для різних типів шкіри та потреб допоможе підібрати саме той засіб, який підійде під індивідуальні потреби шкіри. Оптовий продаж космецевтики дасть змогу придбати великий набір засобів і закрити різні потреби відвідувачів.

Цінова політика 

Космецевтичні бренди для опту зазвичай пропонують набір продукції на певну суму зі значною знижкою. Ви відчуєте істотну економію, зробивши оптове замовлення, ніж купуючи засоби вроздріб.

Топ брендів космецевтики для оптових закупівель

Allies of Skin 

Топ брендів космецевтики очолює Allies of Skin. Цей сінгапурський бренд бере свій початок з 2016 року, відтоді безліч представниць прекрасної статі довірили йому свій щоденний догляд. Головна особливість продукції марки – поєднання дерматологічно тестованих лікарських формул, ідеально підібраних під потреби споживача.

Особливо популярна космецевтика для догляду за шкірою з пептидної серії (крем під очі Peptides & Omegas Firming Eye Cream), а також антиейдж-засоби з вмістом ретинолу (нічний крем Retinal & Peptides Repair Night Cream).

HoliFrog 

Цей бренд заснований на цілісному підході до лікування шкіри з урахуванням зовнішніх і внутрішніх факторів, що впливають на епідерміс. Космецевтика високої якості оптом цього бренду містить натуральні компоненти, що відповідають високим європейським стандартам.

Оптові закупівлі космецевтики зазвичай включають такі популярні засоби марки, як гель для вмивання Superior Omega Nutritive Gel Wash, що містить пробіотики для очищення і тонізації шкіри обличчя. Також має попит антиоксидантна сироватка Galilee Antioxidant Dewy Drop, ідеальна для зневодненої шкіри.

HOLIFROG

Як правильно організувати оптову закупівлю космецевтики

  1. Планування закупівель

Перш ніж здійснювати покупки в магазині, необхідно правильно розрахувати обсяги та різноманітність продукції. Якщо вам потрібна космецевтика для салонів краси з широким переліком послуг (догляд за волоссям, догляд за шкірою обличчя і тіла, орієнтація на догляд за чоловічою або жіночою шкірою), варто придивитися до великої закупівлі засобів. 

  1. Взаємодія з постачальниками

Закупівля космецевтики для бізнесу зазвичай пов’язана певними юридичними зобов’язаннями. Тому під час укладення договору вам варто звернути увагу на мінімальну суму опту, репутацію постачальника на ринку, наявність сертифікатів, що підтверджують оригінальність засобів, а також супутніх умов (можливість реклами засобів, ціноутворення, розміщення на маркетплейсах тощо).

  1. Зберігання продукції

Перед укладенням угоди про партнерство з дистриб’ютором космецевтики, переконайтеся, що ви зможете забезпечити належні умови для зберігання засобів. Космецевтика для SPA салонів потребує певного температурного режиму, тому варто знайти для продукції сухе та прохолодне місце. Зберігайте препарати в темному місці, подалі від прямих сонячних променів, за температури від 10 до 20 °C.

Закупівля космецевтики оптом – правильне рішення, якщо необхідно придбати серію засобів під різні потреби клієнтів і профілю магазину або салону. 

Основні переваги оптових закупівель космецевтики:

  • вигідна ціна порівняно з купівлею космецевтики в роздріб;
  • партнерська програма для постійних клієнтів дистриб’ютора космецевтичних брендів;
  • безкоштовні маркетингові матеріали;
  • безкоштовна доставка від певної суми замовлення.

Не забувайте – вибір космецевтичних брендів залежить від напрямку вашого бізнесу. Якщо в переліку послуг вашого салону – догляд за волоссям – обирайте космецевтичні серії продуктів для волосся. Якщо профіль вашого салону – косметичні процедури для обличчя – зробіть акцент на тих засобах, які підійдуть для різних потреб шкіри.

Хочете познайомити своїх клієнтів з найкращими світовими брендами космецевтики та розширити асортимент продукції – зробіть перше оптове замовлення в Lotana. 

Вийти з мобільної версії