Україна вириває перемогу у Словаччини на Євро-2024

Тренерські зміни, що призвели до успіху.

22 Червня 2024
3 Mins Read
162 Views

Збірна України, під керівництвом Сергія Реброва, продемонструвала справжній дух боротьби в матчі проти Словаччини, здобувши перемогу з рахунком 2-1, повідомляє “New Day“. Відео голів матчу Словаччина – Україна дивіться на UEFA. Після невдалого старту в першому матчі проти Румунії, де Україна зазнала розгромної поразки, Ребров вирішив провести серйозні зміни у складі. Андрій Лунін, який допустив кілька грубих помилок, поступився місцем у воротах Анатолію Трубіну. Це рішення виправдалося, адже Трубін показав відмінну гру, рятуючи команду в кількох критичних моментах.

У стартовому складі також відбулися зміни в захисті та півзахисті. Олександр Тимчик замінив Юхима Коноплю, а в опорній зоні замість Тараса Степаненка з’явився Володимир Бражко. На правому фланзі атаки замість Віктора Циганкова грав Андрій Ярмоленко, що додало більше досвіду та стабільності в грі.

Рівна боротьба першого тайму

Перший тайм розпочався з невеликою перевагою словаків, які активніше атакували флангами. На 10-й хвилині вони двічі небезпечно пробивали по воротах України, але Трубін виявився на висоті. Українці відповіли першим ударом по воротах на 13-й хвилині, коли Володимир Бражко завдав удару, але словакський воротар Мартин Дубравка без проблем з ним впорався.

На 17-й хвилині Словаччина відкрила рахунок. Іван Шранц після навісу з лівого флангу головою забив гол, який Трубін і захисники не змогли відбити. Цей гол змусив українців активніше діяти на полі, що призвело до кількох небезпечних моментів у відповідь, але реалізувати їх не вдалося.

Поворот у грі після перерви

Другий тайм українці розпочали з новою енергією. Михайло Мудрик, що був активним протягом всього матчу, здійснив кілька небезпечних проходів по флангу. Ініціатива нарешті дала плоди на 51-й хвилині. Володимир Бражко відібрав м’яч у суперника на своїй половині поля, що призвело до швидкої контратаки. Олександр Зінченко віддав точний пас на Миколу Шапаренка, який замкнув передачу одним дотиком, зрівнявши рахунок.

Микола Шапаренко, який зрівняв рахунок забивши перший м'яч
Микола Шапаренко, який зрівняв рахунок забивши перший м’яч

Після цього Україна продовжувала тиск на суперника, а словаки більше зосередилися на обороні. Зміни в складі, зокрема вихід на поле Романа Яремчука та Олександра Зубкова, додали нових сил українській атаці.

Роман Яремчук приносить перемогу

Ключовим моментом стала 79-та хвилина, коли Роман Яремчук отримав довгий пас від Шапаренка, вийшов віч-на-віч з воротарем і забив другий гол України. Це був 16-й м’яч Яремчука за національну збірну, і цей гол став вирішальним у матчі.

Після голу тренерський штаб вирішив зміцнити оборону, випустивши на поле Сергія Сидорчука та Максима Таловєрова. Ці зміни допомогли українцям стримати фінальний штурм словаків і зберегти переможний результат.

Вирішальний гол Яремчука на 79-й хвилині

Вболівальники підтримують збірну

Українські вболівальники були в захваті від перемоги своєї команди. Після матчу вони гучно аплодували своїм героям, підтримуючи їх на шляху до наступних перемог. Завдяки цій перемозі Україна набрала три очки, що залишає їй непогані шанси на вихід з групи. Важливим буде результат матчу між Румунією і Бельгією, який вплине на подальший розклад сил.

Наступний матч збірна України зіграє 26 червня проти потужної збірної Бельгії. Ця зустріч стане вирішальною для визначення команди, яка пройде далі на Євро-2024. Підтримка вболівальників і дух єдності, який панує в команді, дозволяють сподіватися на успішний результат і подальший прогрес на турнірі.

Українські вболівальники на Євро-2024

Перемога над Словаччиною показала, що збірна України здатна долати труднощі і боротися до останнього. Важливі зміни у складі, стратегічні рішення тренера Сергія Реброва і невтомна праця гравців на полі принесли заслужений результат. Ця перемога не тільки додала очок до турнірної таблиці, але й підняла моральний дух команди та вболівальників. Наступні матчі обіцяють бути не менш захоплюючими, і Україна готова продовжувати боротьбу на Євро-2024.

В одній з наших попередніх статей інформували прогнози на Євро-2024: фаворити та очікувані результати

Exit mobile version