Експерт пояснив чому цей продукт посідає центральне місце у відновленні організму після святкових застіль.
Про це повідомляє «NewDay з посиланням на Egg Info.
Після проведених досліджень, експерти дійшли висновку, що яйця – один із найкращих засобів від похмілля завдяки вмісту найважливіших поживних речовин, які допомагають зменшити симптоми, включно з нудотою і головним болем.
За словами експерта, яйця багаті на цистеїн – амінокислоту, яка сприяє розщепленню ацетальдегіду, токсичного побічного продукту переробки алкоголю. Це допомагає полегшити такі симптоми, як нудота, головний біль і навіть тривожність. Крім того, яйця містять високоякісний білок, який допомагає контролювати апетит і запобігає переїданню калорійної їжі протягом дня.
Згідно з дослідженням, у святковий період жителі Великої Британії в середньому страждають від трьох похміль, кожне з яких триває близько восьми годин. Традиційний англійський сніданок, до складу якого входять яйця, визнано найефективнішим засобом. Чашка міцної чорної кави, бутерброд з беконом і яйцем, банан і гарячий тост з маслом також входять до списку популярних рішень.
Зазначається, що яйця є доступним і корисним продуктом, який допомагає швидше відновитися після похмілля. Хоча зловживання алкоголем не рекомендується, яйця залишаються простим і поживним вибором для поліпшення самопочуття.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про продукти, які допоможуть позбутися апатії та підняти настрій.