Трагедія на Гаваях: смерть актора з “Піратів Карибського моря”

Голлівудський актор і професійний серфер Тамайо Перрі, трагічно загинув.

25 Червня 2024
2 Mins Read
199 Views
Пірати Карибського моря.

Голлівудський актор і професійний серфер Тамайо Перрі, відомий за своєю роллю у фільмі “Пірати Карибського моря”, трагічно загинув у результаті нападу акули на гавайському острові Оаху, з глибоким сумом повідомляє “New Day“. Інцидент стався минулих вихідних і потряс як його шанувальників, так і колег.

Обставини трагічної події

За повідомленнями місцевих служб порятунку, тіло 49-річного актора було знайдено у воді без ознак життя. Виявилося, що у Перрі не було руки та ноги, що підтвердило припущення про напад акули. Місцеві жителі, які першими помітили тіло, негайно викликали рятувальників. Медики, які оглядали тіло, виявили численні рани від укусів, характерні для нападу акули.

Кар’єра рятувальника

Тамайо Перрі не лише був актором, але й працював у Департаменті екстрених служб міста Гонолулу як рятувальник. Його кар’єра у Департаменті безпеки океану почалася в липні 2016 року. Шейн Енрайт, голова департаменту, розповів, що Перрі був дуже відданий своїй роботі і завжди був готовий прийти на допомогу.

Акторська кар’єра Тамайо Перрі

Тамайо Перрі став відомим завдяки своїм ролям у популярних телесеріалах “Гаваї 5.0” та “Залишитися в живих”. Проте найбільшу популярність він здобув завдяки участі у фільмі “Пірати Карибського моря: На дивних берегах”. У цій стрічці він разом з Джонні Деппом зіграв пірата на захопленому кораблі Чорної Бороди.

Пам’ять про Тамайо Перрі

Керівник рятувального загону Гонолулу Курт Лагер висловив глибоку скорботу за загиблим колегою. Він відзначив, що Перрі був не тільки талановитим актором та професійним серфером, але й людиною з великим серцем, який завжди підтримував інших. “Як би люди не любили Тамайо, він любив їх ще більше,” — сказав Лагер, підкреслюючи його людяність і дружелюбність.

Смерть Тамайо Перрі стала величезною втратою для його рідних, друзів і шанувальників. Його внесок у світ кіно та професійний серфінг залишиться в пам’яті багатьох. Ця трагедія ще раз нагадує про небезпеки, які існують у відкритому океані, та про те, як важливо цінувати кожен момент життя.

Нагадаємо, що Міжнародний кримінальний суд видал ордери на арешт російських воєначальників: Шойгу і Герасимов під підозрою у воєнних злочинах.

Exit mobile version