Ключ до міні-гри у Hamster Kombat на 4-5 серпня

Відео як пройти головоломку з ключем у грі Telegram.

4 Серпня 2024
2 хв читання
2K переглядів
Міні-гра в Hamster 4-5 серпня

Міні-гра Hamster є однією з трьох активностей, які, на відміну від комбо і шифрувань, призначені для отримання унікального секретного предмету – ключа, пише New Day. Кожен гравець може спробувати перемістити свічки на ринку у певному порядку лише один раз, для спроби виділяється півхвилини, після чого відбувається скидання і гра починається знову через півтори години. У цій статті ми розкажемо, як завершити пазл у Hamster 4-5 серпня і запропонуємо відео рішення.

Поради щодо завершення міні-гри у Hamster

Міні-гра зі свічками у Hamster відкривається натисканням правою кнопкою з підписом тієї ж назви у панелі над балансом. Перед тим як розгадати загадку, варто врахувати кілька моментів:

  • Ви можете отримати лише один ключ на день.
  • У вас є 30 секунд для розгадки загадки.
  • Якщо ви не зможете розгадати загадку в відведений час, наступна спроба буде доступна через півтори години.
  • Щоб завершити міні-гру, вам доведеться переміщати свічки, звільняючи простір, по якому ви перемістите ключ до “виходу”.
  • Перед тим як взяти участь у активності, рекомендується спочатку переглянути рішення, щоб не чекати півтори години і не пропустити можливість швидко отримати нагороду.

Дивіться також відео рішення на YouTube

Ви також можете переглянути відео рішення на YouTube для додаткової допомоги, яке оновлюється кожного дня на цьому каналі: @kaketosdelanocom о 22:00 за київським часом.

Це завершує проходження сьогоднішнього пазлу, за правильне рішення ви отримаєте криптографічний ключ.

Сподіваємося, наша стаття допомогла вам зрозуміти, як завершити пазл у Hamster 4 серпня і отримати ключ. Якщо у вас є запитання, залишайте їх у коментарях, ми обов’язково на них відповімо.


Ви також можете прочитати: загальну статтю про шифрування, комбіновані карти та гайд по грі у Hamster.

Вийти з мобільної версії