Лістинг $DOGS на Binance вже 26 серпня. 23 серпня Launchpool (Ланчпул)

Binance оголосив про Launchpool і лістинг токенів $DOGS.

20 Серпня 2024
4 хв читання
1.5K переглядів
DOGS - что это такое, как зарабатывать и когда листинг?

Про цей йдеться на офіційному сайті біржі, пише New Day.

ВАЖЛИВО: Binance стане першою платформою, яка лістингуватиме токен, згаданий у цьому оголошенні, з початком торгів 2024-08-26 о 12:00 (UTC). Будь-які пропозиції про продаж цього токена до зазначеного часу є неправдивою рекламою. Будь ласка, проведіть власне дослідження, щоб забезпечити безпеку своїх коштів!

Шановні користувачі Binance,

Binance із задоволенням оголошує про 57-й проєкт на Binance Launchpool – Dogs (DOGS), мемкоїн Ton, що виник у спільноті Telegram. Вебсторінка проекту стане доступною через 24 години до початку Launchpool.

Користувачі зможуть ставити свої BNB та FDUSD у окремі пули для заробітку DOGS токенів протягом трьох днів, з початком фармінгу з 2024-08-23 00:00 (UTC).

Лістинг Binance листингуватиме DOGS 2024-08-26 о 12:00 (UTC) та відкриє торги у парах DOGS/USDT, DOGS/BNB, DOGS/FDUSD та DOGS/TRY. Токен DOGS отримає позначку Seed Tag.

Деталі Launchpool для DOGS: Назва токена: Dogs (DOGS)

Загальний і максимальний обсяг токенів: 550,000,000,000 DOGS

Нагороди токенами в Launchpool: 22,000,000,000 DOGS (4% від загальної кількості токенів)

Початкова циркулююча кількість на момент лістингу на Binance: 516,750,000,000 DOGS (~93,95% від загальної кількості токенів)

Деталі смарт-контракту: Ton

Умови стейкінгу: Потрібно пройти KYC

Годинний ліміт на одного користувача:

25,972,222.22 DOGS у пулі BNB

4,583,333.33 DOGS у пулі FDUSD

Підтримувані пули: Стейкінг BNB (вебсторінка буде доступна приблизно через 24 години): 18,700,000,000 DOGS у вигляді нагород (85%)

Стейкінг FDUSD (вебсторінка буде доступна приблизно через 24 години): 3,300,000,000 DOGS у вигляді нагород (15%)

Період фармінгу: 2024-08-23 00:00 (UTC) – 2024-08-25 23:59 (UTC).

Акумуляція DOGS під час фармінгу Дати (00:00:00 – 23:59:59 UTC кожен день)

Загальна щоденна винагорода (DOGS)

Щоденна винагорода для пулу BNB (DOGS)

Щоденна винагорода для пулу FDUSD (DOGS)

2024-08-23 – 2024-08-25

7,333,333,333

6,233,333,333

1,100,000,000

Дізнайтеся більше про Dogs (DOGS) у нашому дослідницькому звіті, який буде доступний протягом 12 годин після публікації цього оголошення.

Посилання на проект

Бот у Telegram

X

Спільнота у Telegram

Зверніть увагу:

Binance підтримає розподіл DOGS для користувачів, які виберуть депозит на свій рахунок Binance через сторінку отримання DOGS (сторінка стане доступною приблизно через 5 годин). Якщо користувачі отримають DOGS, але не побачать токени на своєму спотовому рахунку Binance за 1 годину до початку лістингу, будь ласка, отримайте DOGS на блокчейні або зверніться до Telegram-бота DOGS.

Користувачі, які проживають у таких країнах або регіонах, не зможуть брати участь у розподілі аірдропів: Канада, Куба, Кримський регіон, Кіпр, Грузія, Іран, Ірландія, Японія, Люксембург, Нідерланди, Північна Корея, Сінгапур, Сирія, Велика Британія, США та їхні території (Американське Самоа, Гуам, Пуерто-Рико, Північні Маріанські острови, Віргінські острови США), Уругвай, Узбекистан і Венесуела.

Снапшоти балансу користувачів та загальних балансових пулів будуть зніматися кілька разів на годину, щоб отримати середньогодинний баланс користувача та розрахувати винагороди. Винагороди користувача будуть оновлюватися щогодини.

Користувачі зможуть накопичувати свої винагороди (розраховані щогодини) та отримувати їх безпосередньо на свої спотові рахунки у будь-який час.

Річна відсоткова ставка (APY) кожного пулу та загальний баланс пулу будуть оновлюватися в реальному часі.

Токени можуть бути задіяні лише в одному пулі одночасно. Наприклад, користувач А не може ставити одні й ті самі BNB у два різні пули одночасно, але може розподілити 50% своїх BNB у пул А і 50% у пул B.

Користувачі зможуть зняти свої кошти в будь-який момент без затримок і взяти участь у будь-яких інших доступних пулах.

Токени, задіяні в кожному пулі, і будь-які незатребувані винагороди будуть автоматично переведені на спотові рахунки користувачів після закінчення кожного періоду фармінгу.

Binance BNB Simple Earn Flexible Products та Locked Products підтримуватимуть Launchpool. Користувачі, які задіяли свої BNB у Flexible Products та Locked Products, автоматично братимуть участь у Launchpool і отримуватимуть нові винагороди токенами.

Якщо декілька проектів Launchpool працюють одночасно, активи BNB користувачів у Flexible Products та Locked Products будуть розподілені між кожним проектом порівну, якщо не зазначено інше.

Активи Flexible Products, які використовуються як застава для Binance Loans (Flexible Rate), не мають права на отримання винагород Launchpool.

Задіяний BNB у Launchpool продовжуватиме надавати користувачам стандартні переваги за утримання BNB, такі як аірдропи, право на участь у Launchpad і VIP-переваги.

Для користувачів, які мають запущені портфелі Spot Copy Trading, пари можуть бути включені шляхом активації у розділі [Особисті уподобання пар] налаштувань Spot Copy Trading.

Участь у Launchpool залежить від правової можливості, виходячи з країни або регіону проживання користувача. Будь ласка, ознайомтеся з інструкціями на сторінці Launchpool.

Зверніть увагу, що наведений нижче список виключених країн не є вичерпним і може бути змінений через зміну місцевих правил, законодавства або інших міркувань. Користувачам потрібно завершити верифікацію облікового запису та також бути з відповідної юрисдикції, щоб брати участь у фармінгу DOGS.

На цей момент користувачі, які проживають у таких країнах або регіонах, не зможуть брати участь у фармінгу DOGS: Австралія, Канада, Куба, Кримський регіон, Іран, Японія, Нова Зеландія, Нідерланди, Північна Корея, Сирія, Сполучені Штати Америки та їхні території (Американське Самоа, Гуам, Пуерто-Рико, Північні Маріанські острови, Віргінські острови США), а також будь-які неконтрольовані урядом території України.

Цей список може періодично оновлюватися відповідно до змін у законодавстві, нормативних актах або інших чинниках.

Примітка: Можуть виникнути розбіжності в перекладеній версії цієї оригінальної статті англійською мовою. У разі виникнення будь-яких розбіжностей, будь ласка, посилайтеся на цю оригінальну версію для отримання найновішої або найточнішої інформації.

Дякуємо за вашу підтримку!

Команда Binance

Вийти з мобільної версії