Жахливий злочин на трасі Одеса-Київ: нові деталі вбивства молодої жінки далекобійником

Поліція затримала 40-річного далекобійника, якого підозрюють у вбивстві молодої жінки на трасі Одеса-Київ.

21 Червня 2024
2 Mins Read
174 Views

Поліція затримала 40-річного далекобійника, якого підозрюють у вбивстві молодої жінки на трасі Одеса-Київ, повідомляє “New Day“. Злочин стався 13 червня, і це викликало великий резонанс у суспільстві. Правоохоронці змогли затримати підозрюваного аж у Львівській області.

Затримання підозрюваного на Львівщині

Того дня, 13 червня 2024 року, близько 7:30 ранку, поліція отримала повідомлення про знайдене тіло жінки на 425-му кілометрі автодороги Київ-Одеса. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що загибла — 28-річна мешканка Полтавської області. За попередніми даними, підозрюваний, житель Хмельницької області, познайомився з жертвою на автозаправній станції в селі Нерубайське.

Підозрюваний розповідає свою версію

Фото: Поліція Одеської області

Підозрюваний далекобійник стверджує, що між ним та жінкою виник конфлікт під час розпивання алкоголю. За його словами, жертва почала роздягатися та пропонувати інтимні стосунки, на що він відреагував агресивно, кілька разів сильно штовхнувши її. Наступного ранку чоловік виявив, що жінка не подає ознак життя.

Версія слідства

Слідство встановило, що конфлікт між далекобійником та молодою жінкою переріс у серйозну суперечку. Чоловік задушив жінку і переночував у фурі разом із її тілом. Наступного ранку він продовжив свій шлях. Проїхавши близько 35 кілометрів, підозрюваний зупинив автомобіль поблизу села Шеметове, викинув тіло жінки у траву біля дороги та поїхав далі в напрямку Києва.

Правоохоронні дії

Поліція затримала далекобійника у Львівській області. Йому пред’явили підозру у вчиненні умисного вбивства. Зараз тривають слідчі дії, і якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Поліція продовжує збирати докази та встановлювати всі обставини цього жахливого злочину.

З кожним днем стає все більше подробиць про цю трагедію, і суспільство чекає справедливого розслідування та покарання для винного. Правоохоронці закликають свідків та всіх, хто має будь-яку інформацію, допомогти у розслідуванні цього злочину.

В попередніх матеріалах ми інформували, що Олексій Гончаренко засуджений на 10 років за військові злочини в Росії.

Exit mobile version