Джастіна Тімберлейка заарештували у США за водіння у нетверезому стані: подробиці інциденту

Відомого співака і актора затримали у нетверезому стані.

20 Червня 2024
One Min Read
185 Views

У вівторок вночі в містечку Саг-Харбор, штат Нью-Йорк, поліція зупинила автомобіль BMW X7, за кермом якого був відомий співак Джастін Тімберлейк, пише сайт Новини Херсону. Кореспондент BILD Герберт Бауернебель, який перебував на місці події, отримав доступ до протоколу затримання, де описано стан Тімберлейка під час арешту.

За даними протоколу, Тімберлейк виглядав нетверезим: його погляд був “скляним”, від нього пахло алкоголем, а мова була уповільненою. Світлини з місця події демонструють, як співак не міг пройти по прямій лінії та кілька разів падав. Після затримання його доставили до відділку поліції в наручниках і згодом відпустили після пред’явлення обвинувачення. Судове засідання призначено на 26 липня, хоча в цей день у Тімберлейка заплановано концерт у Кракові. За даними BILD, він зможе виступити на суді по відеозв’язку з Польщі. Співаку загрожує штраф у розмірі 500 доларів.

Сам Джастін Тімберлейк стверджує, що випив лише один бокал мартіні у ресторані з друзями. Однак протокол затримання свідчить, що він тричі відмовився від проведення хімічного тесту на алкоголь, який визначає рівень алкоголю в крові. Американська газета The New York Post повідомляє, що один із поліцейських, який зупинив автомобіль, був настільки молодим, що не впізнав зірку.

Нагадаємо, що зірка “Володаря перснів” Вігго Мортенсен відвідав Чернівці.

Exit mobile version