Усик – Ф’юрі: букмекери назвали фаворита бою-реваншу

21 грудня в Ер-Ріяді боксери знову битимуться за свої титули.

6 Вересня 2024
1 хв читання
144 переглядів
Букмекери віддають перевагу Усику в реванші з Ф'юрі.

21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, відбудеться довгоочікуваний бій-реванш між українським чемпіоном світу Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі. Цей поєдинок стане продовженням їхнього суперництва, яке розпочалося 19 травня 2024 року, коли Усик здобув перемогу над Ф’юрі роздільним рішенням суддів, повідомляє NewDay.

На кону стоятимуть титули WBA, WBO, WBC та IBO, які наразі має Усик. Однак, цього разу титул абсолютного чемпіона світу, який український боксер виграв у першому бою, не буде присутній у списку на кону. Це сталося після того, як Усик відмовився від титулу IBF, який тепер належить британцю Даніелю Дюбуа.

Букмекери вже активно приймають ставки на цей поєдинок і визначили Усика явним фаворитом. На перемогу українського чемпіона можна поставити з коефіцієнтом 1,54, тоді як виграш Ф’юрі оцінюється коефіцієнтом 2,50. Нічия, яка в боксерських поєдинках є найменш вірогідним результатом, має коефіцієнт 16,00.

Серед прогнозів на можливі результати бою, букмекери вважають перемогу Усика за очками найбільш імовірною, з коефіцієнтом 2,25. Тріумф українця нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,50, тоді як дострокова перемога Ф’юрі має коефіцієнт 4,10. Успіх британця за рішенням суддів оцінюється коефіцієнтом 6,50.

Нагадаємо, що в їхньому першому бою Усик захистив свої титули і відібрав у Ф’юрі титул WBC. Цей поєдинок також приніс Усикові статус першого абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні XXI століття.

Нещодавно Усик заявив, що готовий на третій поєдинок з Джошуа.

Вийти з мобільної версії