Усик заявив, що готовий на третій поєдинок з Джошуа

Потенційна трилогія.

10 Серпня 2024
1 хв читання
318 переглядів
Усик відкритий до третього бою з Джошуа як знак подяки за два великих поєдинки.

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBA, WBO, WBC та IBO Олександр Усик (22-0, 14 КО) висловив готовність до проведення третього поєдинку з ексчемпіоном Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО), повідомляє NewDay. Про це Усик розповів в інтерв’ю Mail Sport Boxing.

Усик зазначив, що готовий до трилогії з Джошуа, але цей бій можливий лише за певних умов. Боксер сказав, що хоча він не прагне реваншів, третій бій з Ентоні Джошуа стане логічним кроком, якщо вони переможуть у своїх наступних поєдинках. Олександр також підкреслив, що готовий провести цей бій на знак вдячності Джошуа за дві великі зустрічі.

Мені особливо не хочеться ніяких реваншів, але коли ми вдруге переможемо Ф’юрі, і коли Ентоні Джошуа переможе Даніеля Дюбуа, звичайно, вони захочуть провести третій бій. З моєї точки зору, я не маю права відмовити Ентоні в третьому бою, тому що він дав мені два неймовірні поєдинки. Джошуа допоміг мені стати ще відомішим у світі. Це зробив Ентоні. І якщо це станеться, з Божою допомогою, то я готовий на третій поєдинок з Ентоні,

зазначив спортсмен.

Нагадаємо, що раніше Усик вже двічі перемагав Джошуа за рішенням суддів. Наступний поєдинок Усика заплановано на 21 грудня 2024 року проти Тайсона Ф’юрі, а Джошуа в свою чергу 21 вересня проведе бій проти Даніеля Дюбуа.

Нещодавно стало відомо, що Софі Вайсенберг вибуває з Олімпіади через розрив ахілла перед стартом змагань.

Вийти з мобільної версії