Олександр Усик заявив, що хоче зайняти посаду міністра спорту та молоді

Боксер озвучив своє бажання працювати з дітьми і молоддю.

14 Вересня 2024
1 хв читання
117 переглядів
Олександр Усик розкрив свої плани на міністерський пост для розвитку молоді та спорту в Україні

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик висловив своє бажання зайняти посаду міністра молоді й спорту України. В інтерв’ю польському спортивному онлайн-каналу Kanał Sportowy боксер поділився своїми планами на майбутнє та мрією працювати з молодим поколінням, пише NewDay.

Усик розповів, що його головною метою є не лише розвиток його власної кар’єри, а й всебічна підтримка дітей і юних талантів. Чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі зазначив, що готовий поділитися своїми знаннями і досвідом з молодими спортсменами, щоб допомогти їм розвиватися та досягати успіху. Усик підкреслив, що він «із задоволенням» став би міністром спорту і впевнений, що зможе реалізувати цей план у майбутньому.

Я б хотів працювати з дітьми, працювати з дітьми не тільки в спорті, а й в навчанні. Психологія, здоровий спосіб життя, думати своєю головою, а не слухати, що хто говорить. Я хочу працювати зі своїми хлопцями, зі своїми дітьми для того, щоб навчити їх деяким речам, які можу я. Я б із задоволенням став би міністром спорту — і я стану ним,

поділився спортсмен.

Олександр Усик висловив своє бажання обіймати посаду, яка дозволить йому зробити свій внесок у спортивний розвиток підлітків та сприяти формуванню здорового суспільства.

Нещодавно букмекери назвали фаворита бою-реваншу між Усиком і Ф’юрі.

Вийти з мобільної версії