Камала Гарріс і Тім Волз: «битва за майбутнє Америки» починається

Камала Гарріс представила кандидата в віце-президенти.

7 Серпня 2024
1 хв читання
354 переглядів
Камала Гарріс і Тім Вальц

Вибір Камали Гарріс пав на популярного губернатора Міннесоти Тіма Волза, пише New Day. Ввечері 6 серпня вони з’явилися разом у спортивному залі Університету Темпл у Філадельфії, де їх чекали десять тисяч прихильників. Волз і Гарріс вийшли під звуки пісні «Freedom» співачки Бейонсе. Вальц поклонився, і потім вони з Гарріс аплодували один одному.

У зверненні до залу Гарріс описала майбутні вибори як «битву за майбутнє Америки», а Волза представила як батька, чоловіка, тренера, військового і політика. «А через 91 день нація дізнається його як віце-президента!» — оголосила Гарріс ликуючій аудиторії.

Демократи бачать у Волза приземленого колишнього вчителя, футбольного тренера і резервіста Національної гвардії, який називає речі своїми іменами. Він — власник зброї, мисливець і рибалка — повинен завоювати симпатію сільських виборців. Вальц також нещодавно зарекомендував себе як політичний «бойовий пес», висміявши Трампа і республіканців як «дивних».

Консерватори швидко перейшли в контратаку: за їхніми словами, Волз ухилявся від участі у війні, а за фасадом демократа ховається ліворадикал, який перетворив Міннесоту на «безпечну гавань» для нелегальних мігрантів. Вальца також звинувачують у тому, що він дозволив Міннеаполісу горіти кілька днів під час заворушень після вбивства Джорджа Флойда, і тільки після цього мобілізував Національну гвардію.

У відповідь Волз поспішив виправдати свою репутацію обвинувача Трампа:

«Рівень злочинності за Трампа був вищий — і це без урахування злочинів, які він сам вчинив!»

Після виступу у Філадельфії дует Гарріс і Волза вирушить у турне по ключових штатах, включаючи Джорджію, Мічиган, Вісконсін, Північну Кароліну, Неваду і Аризону.

Також вас може зацікавити хто отримає до 3000 грн? Серпневі виплати українцям.

Вийти з мобільної версії