Гречка – один із найулюбленіших продуктів в українських сім’ях, але у всіх вона виходить по-різному.
Про це повідомляє «NewDay з посиланням на Ukr.media.
У когось виходить ідеальна, розсипчаста, зерно до зерна, а в когось перетворюється на м’яку масу. Професійні кухарі поділилися секретом приготування гречки, яка радуватиме смаком і текстурою.
Головний фактор, що впливає на результат, – це температура води, в яку засипається крупа. Яку воду вибрати – холодну, гарячу чи окріп – залежить від того, яку страву ви хочете приготувати.
Для м’якої, однорідної каші
Засипайте гречку в холодну воду, поставте каструлю на плиту і готуйте на повільному вогні. Крупа буде нудитися, що зробить її текстуру м’якою, що ідеально підходить для каші.
Для розсипчастого гарніру
Гречку потрібно закидати тільки в гарячу воду або окріп. Такий спосіб приготування дає змогу зберегти структуру зерен, не даючи їм злипнутися, при цьому всередині вони залишаються м’якими.
Вибір методу залежить від вашого смаку і того, для чого ви готуєте гречку. Дотримуючись цих порад, ви легко зможете приготувати ідеальну страву, чи то гарнір, чи то поживну кашу.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, як вивести з організму важкі метали і токсини: просто пийте цей сік.
Немає коментарів. Будьте першим, хто прокоментує