В Україні спалахнула холера

Вода у Маріуполі може стати причиною епідемії холери.

1 Липня 2024
One Min Read
106 Views

У Маріуполі, що наразі знаходиться під окупацією Росії, спостерігаються серйозні проблеми з якістю води, що може призвести до спалаху холери. Про це повідомляє NewDay.Kherson з посиланням на пресслужбу Маріупольської міської ради у Telegram. 

За даними міськради, нещодавно окупаційні сили провели аналіз водойм, річок та морської води у межах Маріуполя. Результати досліджень показали наявність холероподібного вібріона. Місцеві інформресурси підтверджують цю інформацію.

Особливо небезпечними місцями є річка Кальміус у районі селища Садки і Пост-мосту, річка Кальчик у районі тубдиспансеру, а також морський пляж у районі судноремонтного заводу.

Міськрада Маріуполя попереджає про можливий спалах холери через забруднення води.
Міськрада Маріуполя попереджає про можливий спалах холери через забруднення води. Фото: t.me/mariupolradа

У межах Маріуполя виявлено наявність холероподібного вібріона. Купатися у цих місцях небезпечно. Нагадаємо, що раніше окупанти заборонили купання в Азовському морі. Незважаючи на це, продовжують забруднювати воду каналізаційними стоками та сміттям,

йдеться в повідомлені.

Місцеві медики попереджають про небезпеку купання у цих місцях. Окупанти, всупереч заборонам, продовжують забруднювати воду каналізаційними стоками й сміттям, що збільшує ризик спалаху холери у Маріуполі. Нагадаємо, нещодавно уламки російської ракети впали на пляж Севастополя

Exit mobile version