В Україну прийшов антициклон: яку погоду чекати у неділю, 4 серпня

У Києві дощі можуть тривати до ранку, але вдень очікується покращення погоди.

3 Серпня 2024
1 хв читання
326 переглядів
Антициклон Julian принесе з собою сонце на захід та північ України, але дощі залишаться в центрі та на сході.

У неділю, 4 серпня, над більшою частиною України «кружлятиме» циклон, що принесе дощі практично в усіх регіонах країни. Про це повідомляє NewDay з посиланням на заяву синоптикині Наталки Діденко. 

У неділю над значною частиною України ще прогулюватиметься циклон. 4-го серпня вночі та вранці практично повсюди в Україні пройдуть дощі, часом із грозами,

інформує синоптикиня.

Згідно з прогнозом, вдень захід і більша частина півночі країни потраплять під вплив західного антициклону Julian, тому опади в цих регіонах будуть малоймовірними. У Києві 4 серпня дощі можливі вночі та вранці.

Проте все ж центр, місцями південь і схід отримають у неділю благословенну вологу від циклону. Температура повітря протягом дня очікується +20+27 градусів, на південному сході — Запоріжжя, Донеччина, Луганщина і Крим – до +28+32 градусів. У Києві 4-го серпня дощі можливі вночі та вранці, завтра вдень – припинення опадів, побільшає сонця. Температура повітря коливатиметься близько +25 градусів. Тиждень наступний в Україні — без особливих сюрпризів, без надмірної спеки. Дощі будемо ловити разом,

додає вона.

Таким чином, погода у столиці буде досить комфортною протягом дня. Наступного тижня в Україні очікується помірна температура без надмірної спеки. Дощі, ймовірно, продовжать тішити нас своєю присутністю.

Нагадаємо, що в Україні з 1 серпня запроваджують оновлені посвідчення водія.

Вийти з мобільної версії