Російські строковики в Курську здалися в полон ЗСУ через страх перед кадирівцями

Рота російських військових здається в полон під час втечі від чеченських військ.

17 Серпня 2024
1 хв читання
221 переглядів
Російські строковики в Курщині рятуються від чеченських обстрілів і здаються в полон Україні.

Російські строковики в Курській області здалися в полон українським силам, намагаючись уникнути смерті від чеченських військ, повідомляє NewDay з посиланням на Sky News.

Згідно з інформацією видання, солдати російського 488-го стрілецького полку, переважно строковики, «втекли» під час зіткнення з великим підрозділом українських військ. Однак, під час їхньої втечі, на них відкрили вогонь чеченські війська, які були спрямовані для того, щоб зупинити їхній відступ.

Відзначається, що в паніці й рятуючись від обстрілу, солдати повернулися до українських позицій і здалися в полон. Цілу роту молодих призовників віком 18-19 років було захоплено українськими військами.

Вони пішли в інший бік, повернулися до ворога і здалися. Тож ціла рота молодих призовників, 18-19-річних хлопців, здалася,

коментують в Sky News.

Раніше Sky News також повідомляло, що кількість російських військовополонених, переважно строковиків, значно поповнила обмінний фонд України. Неназваний офіцер ЗСУ розповів, що йому доводиться спати по 2-3 години на добу, щоб забезпечити вивезення полонених росіян.

Нагадаємо, що у рамках поточної спецоперації ЗСУ в Курській області активний підрозділ, сформований з колишніх українських ув’язнених, вже встиг довести свою ефективність

Вийти з мобільної версії