ЗСУ поступово витискають окупантів з Харківщини

Володимир Зеленський подякував українцям за захист держави.

23 Серпня 2024
1 хв читання
199 переглядів
Президент привітав українців з Днем прапора та висловив гордість за захисників України.

23 серпня Президент України Володимир Зеленський зробив традиційне звернення до українців, в якому поділився результатами важливого дня для країни та підкреслив незламність Харкова, повідомляє NewDay.

Зеленський зазначив, що сьогодні відзначають День прапора і День Харкова, що особливо важливо для всіх українців. Він висловив подяку харків’янам, підкреслюючи героїзм міста та його мешканців, які протистоять агресії. Президент нагадав, що на початку травня Збройним Силам України вдалося зупинити наступ російських військ на Харків, а також зламати плани ворога щодо захоплення міста і області.

У своєму зверненні Зеленський також повідомив про позитивні зміни на фронті, відзначивши успіхи ЗСУ у витісненні російських військ з Харківщини. Він подякував усім, хто захищає країну, Харків та інші міста і села України, обіцяючи продовжувати боротьбу.

Витискаємо російську армію. Поступово. Окупант не підкорить Харків. Не підкорить усю нашу Україну. Я дякую кожному й кожній, хто береже життя в Україні, хто береже наш Харків і всі інші міста й села нашої держави. І ми зробимо все, щоб повернути справжню безпеку. І міста героїв обов’язково стануть містами миру,

сказав політик.

Окрім того, Зеленський привітав усіх українців і наших воїнів з Днем прапора, висловивши гордість за те, що синьо-жовті кольори національного стяга стали символом сили та гідності завдяки зусиллям кожного, хто захищає незалежність держави.

Нагадаємо, що сьогодні також прем’єр-міністр Індії Моді приїхав до Києва і зустрівся із Зеленським.

Вийти з мобільної версії