Коли Зеленський представить союзникам «план перемоги»: готово вже на 90%

План готовий для представлення союзникам вже наступного тижня.

16 Вересня 2024
1 хв читання
119 переглядів
Зеленський представив прогрес у розробці «плану перемоги» на вечірньому зверненні до нації.

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 16 вересня, провів серію важливих нарад, присвячених підготовці та реалізації «плану перемоги» у війні проти Росії. Про це він повідомив під час вечірнього звернення до нації, пише NewDay.

У своїй промові Зеленський детально розповів про хід робіт над ініціативою, яка охоплює військовий, політичний, дипломатичний і економічний аспекти. Глава держави наголосив, що над проєктом працюють ключові спеціалісти в кожній з цих сфер, і що всі необхідні кроки для України вже визначені.

«Залучені ключові особи за кожним напрямом. Необхідні для України кроки вже абсолютно чітко визначені. Те, що може дати нам максимально сильні позиції для наближення миру — реального, справедливого миру. Для кожного кроку є чіткий перелік необхідних заходів, які працюватимуть на посилення наших позицій», — зазначив Зеленський.

Залучені ключові особи за кожним напрямом. І необхідні для України кроки вже визначені, абсолютно чітко. Те, що може дати нам максимально сильні позиції для наближення миру – реального, справедливого миру. Для кожного кроку є й чіткий перелік пунктів, що саме необхідно, що саме працюватиме на посилення. Вже на наступний тиждень ми готуємо «План перемоги» для представлення союзникам,

заявив Зеленський.

Президент підкреслив, що «план перемоги» вже готовий на понад 90%. Він також висловив впевненість, що комплексний підхід у цьому пакеті може забезпечити позитивний розвиток ситуації не лише для України, але й для всіх у світі, хто підтримує міжнародне право.

Нагадаємо, що російські сили просунулись на фронті в Україні та на Курщині.

Вийти з мобільної версії