Чи готовий Херсон до опалювального сезону? До якої зими готуватись мешканцям

У місті активно готуються до холодного періоду.

16 Липня 2024
1 хв читання
396 переглядів
Херсон майже на 11% підготовлений до опалювального сезону.

Херсон на 10,87% готовий до наступного опалювального сезону, інформує NewDay. Про це у спілкуванні з проєктом «Радіо Свобода «Новини Приазов’я» заявив заступник начальника ОВА Антон Самойленко.

За його словами, наразі у Херсоні готові до опалювального сезону 5 з 46 котелень. Роботи з підготовки «йдуть повним ходом» і набирають обертів щодня, усі процеси перебувають під постійним контролем.

Роботи ідуть і набирають обертів, кожен день все на контролі. Також іде робота по підготовці трубопроводів, розподілення тепла. Я думаю, що в строки, визначені державою, по запуску тепла у нас буде все в порядку,

коментує Самойленко.

Особливу увагу приділяють захисту інфраструктурних об’єктів. Одним з ключових аспектів підготовки є встановлення когенераційних установок. За програмою USAID вже надано вісім таких установок, і їхнє встановлення триває. Ці когенераційні установки забезпечать котельні альтернативними джерелами енергії. Крім того, для додаткового захисту будуть проведені роботи, щоб гарантувати надійне енергопостачання у будь-яких зимових умовах.

Самойленко підкреслив важливість цих заходів для забезпечення безперебійного теплопостачання в умовах можливих надзвичайних ситуацій. 

Нещодавно Херсон встановив шість нових температурних рекордів.

Вийти з мобільної версії