Трагічні події на Херсонщині: детонація невідомого предмету та обстріл швидкої допомоги

Прокудін повідомив про трагічні події на Херсонщині.

27 Липня 2024
1 хв читання
299 переглядів
Трагічні новини повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін

27 липня в Музиківці, що в Херсонській області, сталася трагедія: двоє місцевих жителів постраждали внаслідок детонації невідомого вибухонебезпечного предмету. За інформацією керівника обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна, подія відбулася вранці, коли чоловіки знайшли небезпечний предмет. Під час спроби оглянути його стався вибух, пише сайт New Day.

На жаль, 57-річний чоловік отримав смертельні поранення, від яких помер на місці. Інший постраждалий, 53-річний чоловік, був терміново доставлений до лікарні з чисельними пораненнями, серед яких вибухова та черепно-мозкова травми. Лікарі наразі борються за його життя.

Обстріл швидкої допомоги у Бериславі

Того ж дня в Бериславі, ще одному місті Херсонської області, стався інший трагічний інцидент. Російська армія обстріляла автомобіль бригади екстреної медичної допомоги, який надавав допомогу місцевим жителям. Як повідомила Херсонська обласна військова адміністрація, обстріл здійснено з безпілотного літального апарата, що використовується для коригування артилерійського вогню.

В результаті обстрілу, 42-річний водій швидкої допомоги отримав вибухову травму та поранення ноги. Його терміново доставили до лікарні для надання медичної допомоги. Наразі його стан стабільний, проте лікарі продовжують спостерігати за його здоров’ям.

В попередніх випусках ми розповідали, що жителі Херсонщини отримають грошову допомогу.

Вийти з мобільної версії