Частина Херсона залишилась без газу

Мережу газопостачання в передмісті знову пошкоджено російськими обстрілами.

30 Серпня 2024
1 хв читання
193 переглядів
У Дніпровському районі Херсона знову відключено газ через обстріли

Жителі Дніпровського району Херсонської області знову стали жертвами російських обстрілів. Унаслідок атаки на передмістя Херсона, яке включає Антонівку та частково Янтарне, тимчасово припинено газопостачання, пише NewDay.

Про це повідомив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко. Він зазначив, що дії окупантів знову порушують безперебійність енергопостачання громади, завдаючи нових пошкоджень мережі газопостачання в цих районах.

Через дії загарбників вкотре пошкоджено мережу газопостачання в передмісті. Тимчасово буде перекрито газ у споживачів в Антонівці й частково Янтарному. Фахівці приступлять до аварійно-відновлювальних робіт за найменшої можливості. Просимо з розумінням поставитися до цієї ситуації,

пояснив Роман Мрочко.

Жителів Дніпровського району просять з розумінням ставитися до ситуації та дотримуватися рекомендацій місцевих органів влади.

Нагадаємо, що це не перший випадок пошкодження критичної інфраструктури у Херсоні через ворожі обстріли. Минулого тижня в результаті атаки було пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, що призвело до тимчасового відключення електропостачання для частини міста. А зі вчорашнього дня 7 населених пунктів Херсонської області перебувають без електроенергії.

Вийти з мобільної версії