Спартак Суббота відмовляється від служби: скандальний блогер пояснив чому

Спартак Суббота знову у центрі скандалу

12 Червня 2024
One Min Read
250 Views
Блогер Спартак Суббота

Блогер Спартак Суббота, відомий своїми скандальними виступами, висловився, що не має наміру вступати до армії і пояснив своє рішення. Спартак Суббота вказав, що займається навчанням у докторантурі, пише сайт kirovograd.net.

Неординарна особистість Спартак Суббота, який став центром уваги через виступи під чужим іменем, розповів, що йому не страшно служити в армії. Проте на даний момент він ухиляється від служби, обґрунтовуючи це своїм навчанням.

Спартак розповів, що хоч і отримав освіту у суворовському училищі, але сам не вважає її за повноцінне військове навчання. Він також зазначив, що не оновлював свої дані в ТЦК згідно з новими законами мобілізації, але встиг це зробити ще до великомасштабного конфлікту.

“Я не оновлював свої дані у ТЦК після прийняття нового закону, але це зробив перед початком конфлікту. Забезпечив собі військовий квиток заздалегідь, бо передчував можливі події. Так що відчував необхідність у підготовці,” – розповів Спартак.

Суббота також сказав, що наразі не планує відвідувати військкомат, аргументуючи це своєю участю у докторантурі. Він планує завершити своє навчання та залежно від обставин зайнятися або науковою роботою, або викладацькою діяльністю.

На питання про страх перед службою, Спартак зізнався, що він не боїться армії, але, як усі люди, відчуває страх перед болем та смертю.

Крім цього, Суббота став відомим завдяки проекту “Подкаст терапія” з Євгеном Яновичем, де він представлявся як психолог із науковим ступенем. Проте пізніше виявилося, що він вводив у оману своїх прихильників щодо своєї кваліфікації, що призвело до розкриття його справжньої особистості. Після скандалу Янович припинив усілякі взаємини з Субботою, який також зазнав значної критики після викриття своїх романтичних стосунків з клієнтками.

Exit mobile version