Василь Ломаченко планує завершити боксерську кар’єру

В останньому бою спортсмен здобув титули IBF й IBO.

11 Жовтня 2024
1 хв читання
101 переглядів
Ломаченко розмірковує про завершення кар'єри – ЗМІ

Чемпіон світу за версіями IBF та IBO у легкій вазі Василь Ломаченко може завершити свою професійну кар’єру. За інформацією авторитетного журналіста Майка Коппінджера, 36-річний боксер вже вів переговори про бій з володарем титулу WBA Джервонтою Девісом, проте ці плани не відбулися, і американець тепер битиметься з Ламонтом Роучем, пише NewDay.

Повідомляється, що Василь Ломаченко зараз «розмірковує про відставку» з боксу… Джервонта Девіс вів переговори про бій з Василем Ломаченком, який подумує про завершення кар’єри, і після того, як перспектива бою провалилася, «Танк» тепер битиметься з Ламонтом Роучем, де він буде значним фаворитом,

зазначив Коппінджер у соцмережі.

Менеджер Ломаченка Егіс Клімас також підтвердив, що боксер вирішив взяти паузу до кінця 2024 року. За його словами, Василь наразі не має мотивації і хоче більше часу проводити з родиною.

У послужному списку Ломаченка – 18 перемог (12 з яких нокаутом) та 3 поразки. Останній раз він виходив на ринг 12 травня 2024 року, коли нокаутом здолав австралійця Джорджа Камбососа, завоювавши титули IBF і IBO.

Нещодавно Олександр Усик заявив, що хоче зайняти посаду міністра спорту й молоді.

Вийти з мобільної версії