Українська кіберкоманда NAVI перемогла у гранд-фіналі престижного турніру IEM Rio 2024

Українці здобувають четверту перемогу на tier-1 турнірі — 100 тисяч доларів і путівка на IEM Katowice 2025.

14 Жовтня 2024
1 хв читання
91 переглядів
NAVI перемогла у гранд-фіналі IEM Rio 2024

Українська кіберспортивна команда NAVI здобула перемогу у гранд-фіналі турніру Intel Extreme Masters Rio 2024 з Counter-Strike 2. У фіналі українці перемогли німецьку команду Mouz з рахунком 3:1, пише NewDay.

Про це йдеться на офіційному сайті NAVI. Змагання проходили в Ріо-де-Жанейро, Бразилія. За перемогу команда отримала приз у розмірі 100 тисяч доларів та путівку на турнір IEM Katowice 2025. Турнір проводився у форматі серії з п’яти матчів (Bo5).

Народжені Перемагати вибивають MOUZ і здобувають четверту перемогу на tier-1 турнірі за рік! За цей виступ NAVI заробили $100 тисяч. Наш колектив конкурентно провів груповий етап: хлопці були сильнішими за Imperial і Liquid, однак у фіналі поступилися FURIA (2:0), які якісно виступали на домашньому турнірі,

йдеться в повідомленні.

Після перемоги на IEM Rio 2024 портал HLTV назвав найціннішого гравця турніру. Ним став Іван Міхай (iM), який завершив змагання з рейтингом 1.15 та зробив значний внесок у перемогу у фіналі проти Mouz.

До складу команди Natus Vincere входять два українці: Валерій «b1t» Ваховський і Ігор «w0nderful» Жданов, литовець Юстінас «jL» Лекавічус, румун Міхай «iM» Іван та фін Алексі «Aleksib» Віролайнен. Головним тренером команди є українець Андрій «B1ad3» Городенський.

Це вже четверта перемога команди у цьому сезоні й шостий фінал поспіль в іграх. У вересні NAVI здолала турецьку Eternal Fire у фіналі CS2.

Нещодавно ми назвали результати усіх матчів 9-го туру чемпіонату з футболу УПЛ.

Вийти з мобільної версії