Звинувачення висунуті п’ятьом особам у справі смерті актора Метью Перрі в 2023 році

Що повідомило Управління прокурора США про смерть Перрі?

15 Серпня 2024
2 хв читання
263 переглядів

Звинувачення були оприлюднені в четвер на пресконференції в Лос-Анджелесі після розслідування, яке розкрило підпільну мережу розповсюджувачів наркотиків, відповідальних за постачання кетаміну — небезпечного препарату, який призвів до смерті Перрі. Про це повідомляє New Day з посиланням на CNN.

До обвинувачених входять два лікарі, особистий помічник актора та особа, відома як «Королева кетаміну», згідно з інформацією прокуратури.

Прокурор США Мартін Естрада заявив, що ці люди скористалися слабкістю Перрі, яка виникла через його залежність.

«Вони знали, що роблять неправильно», — наголосив Естрада.

Троє з п’яти обвинувачених уже досягли угоди про визнання вини.

Двоє інших, доктор Сальвадор Пласенсія з Санта-Моніки та Джасвін Санґха, якій приписують організацію наркоторговельної мережі у своєму будинку, були звинувачені в середу.

Метью Перрі, відомий своєю роллю Чендлера Бінга в серіалі «Друзі», помер у жовтні 2023 року у віці 54 років. Його знайшли без свідомості в джакузі в його будинку в Пасифік Палісейдс. Згідно з результатами аутопсії, актор загинув через «гострі ефекти кетаміну» і подальше утоплення.

Адміністратор Управління боротьби з наркотиками (DEA) Енн Мілґрам зазначила, що лікарі та наркоторговці скористалися Перрі, бачачи в ньому лише джерело прибутку.

Під час пресконференції Естрада підкреслив, що Перрі повернувся до наркотиків восени 2023 року, що стало фатальним. Він також заявив, що доктор Пласенсія та його спільники розробили схему, за якою постачали актору кетамін.

Згідно з повідомленням, доктор Чавес з Сан-Дієго погодився визнати себе винним у змові з розповсюдження кетаміну. Особистий помічник Перрі, Кеннет Івамаса, також визнав свою провину і зізнався, що виконав кілька ін’єкцій кетаміну в день смерті актора.

Смерть Перрі викликала величезний шок серед його прихильників. Його колеги по серіалу «Друзі» висловили глибоке сум’яття через втрату, назвавши себе родиною, а не просто знімальним колективом.

Колеги Метью Перрі по серіалу «Друзі»

Розслідування щодо смерті Перрі триває, і слідчі продовжують вивчати, як саме актор отримав небезпечні препарати та хто був їхнім постачальником.

Вийти з мобільної версії