Війська РФ готують нові штурми на Оріхівському і Роботинському напрямках

Понад 400 обстрілів за добу в Запорізькій області.

5 Жовтня 2024
1 хв читання
58 переглядів
Війська РФ перекидають особовий склад до Оріхівського і Роботинського напрямків.

Військові РФ готують нові штурмові дії на Оріхівському та Роботинському напрямках у Запорізькій області. Про це повідомив речник Сил оборони Півдня Владислав Волошин під час ефіру телемарафону «Єдині новини», пише NewDay.

За інформацією розвідки, противник перекидає особовий склад у ці райони і, ймовірно, активізує штурми найближчими днями. Як зазначає Волошин, у разі успішного прориву на цьому напрямку ворог зможе встановити вогневий контроль над логістичними маршрутами, що ведуть із Запоріжжя на схід України, де Збройні сили захищають Донецьку область та південну частину Запорізької області.

За даними розвідки, противник готує нові штурмові дії під Оріховим і Роботиним, ворог перекидає туди особовий склад і за кілька днів, ймовірно, активізує нові штурми,

прокоментував речник Сил оборони.

Крім того, за минулу добу населені пункти Запорізької області зазнали понад 400 обстрілів, а українські військові на даному напрямку — близько 300. Минулої доби на Оріхівському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення в районах Роботиного, Малих Щербаків та Кам’янського.

Нагадаємо, що російські війська знаходяться вже за 7 кілометрів від Покровська.

Вийти з мобільної версії