Херсонські лікарні реалізують проєкт з реабілітації людей з інвалідністю

Проєкт можливий за підтримки Польщі й Таїланду.

10 Вересня 2024
1 хв читання
121 переглядів
Роман Мрочко перевірив реалізацію проєкту з реабілітації херсонців.

В одній із лікарень Херсона, зокрема на базі поліклініки лікарні імені Є.Є. Карабелеша, стартував новий проєкт з надання реабілітаційних послуг для людей з інвалідністю, пише NewDay.

Проєкт, що отримав назву «Поширення реабілітаційних послуг у Херсоні та його передмісті», реалізується завдяки домовленостям з польською фундацією РСРМ і фінансуванню з боку народу Таїланду. В рамках ініціативи в амбулаторне відділення реабілітації було придбано сучасний апарат ударно-хвильової терапії, а медичний персонал пройшов відповідне навчання.

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко відвідав одну з поліклінік лікарні імені Є.Є. Карабелеша, де ознайомився з ходом реалізації проєкту. За його словами, реабілітацію мають пройти 110 херсонців з інвалідністю. На сьогоднішній день допомогу отримали 43 особи, а до кінця тижня планується завершення курсу для ще 37 містян.

Сьогодні відвідав одну з поліклінік лікарні імені Є.Є. Карабелеша, на базі якої реалізується проєкт з надання реабілітаційних послуг людям з інвалідністю. Сьогодні відвідав одну з поліклінік лікарні імені Є.Є. Карабелеша, на базі якої реалізується проєкт з надання реабілітаційних послуг людям з інвалідністю,

написав Мрочко.

Проєкт має на меті поліпшити якість життя людей з інвалідністю в Херсоні, забезпечуючи їм доступ до необхідних медичних послуг і підтримки.

Нещодавно один з районів Херсону був відключений від газу.

Вийти з мобільної версії