Україна – Молдова де дивитися онлайн трансляцію 9 червня

Збірна України з футболу зустрінеться з Молдовою в рамках товариського матчу

9 Червня 2024
1 хв читання
466 переглядів
Україна - Молдова де дивитися онлайн трансляцію 9 червня

У рамках підготовки до Чемпіонату Європи 2024 року, українська національна команда зіграє товариську гру проти Молдови, пише New Day.

Гра відбудеться в Кишиневі на стадіоні “Зімбру” у вівторок, 11 червня, і розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі “Megogo Футбол 1”, який входить до пакету “Максимальний” відеосервісу MEGOGO. Трансляція також відбудеться на платформі Volia TV. За годину до гри, а також після матчу заплановано традиційну аналітичну студію з участю журналістів та запрошених експертів.

Окрім того, трансляцію зі столиці безкоштовно організовують регіональні канали “Суспільне” та “Суспільне Спорт”, доступні в цифровому ефірному телебаченні T2 та в застосунку “Дія”.

На рівні національних збірних Україна і Молдова зустрічались 5 разів. Тричі було зафіксовано нічию. У решті матчів перемогу святкували наші співвітчизники.

Востаннє Україна та Молдова зіграли 10 років тому. Тоді на НСК “Олімпійський” єдиний переможний гол забив Роман Безус.

У своїх попередніх контрольних іграх під керівництвом Сергія Реброва, українська збірна зіграла внічию з Німеччиною та зазнала поразки від Польщі з рахунком 3:1.

На груповому етапі Євро-2024 Україна вийде на поле проти збірних Бельгії, Словаччини, та Румунії. В останньому етапі підготовки до турніру, Україна зіграє товариські матчі з Німеччиною (3 червня), Польщею (7 червня) і Молдовою (11 червня).

Нагадаємо також, що збірна України кваліфікувалась на Євро-2024, успішно пройшовши через стадію плей-оф. “Жовто-сині” спочатку виконали видатний камбек проти Боснії і Герцеговини, а потім здобули перемогу над Ісландією.

Вийти з мобільної версії