Володимир Зеленський привітав українських спортсменів з початком Олімпіади

Еліна Світоліна і Михайло Романчук нестимуть прапор України на відкритті Олімпіади в Парижі.

26 Липня 2024
1 хв читання
364 переглядів
Фото: сайт НОК України

26 липня в Парижі, розпочинаються літні Олімпійські ігри, і Україна з гордістю представляє своїх спортсменів на світовій арені, пише New Day. Президент України Володимир Зеленський звернувся до української команди з теплими словами підтримки та натхнення. У своєму телеграм-каналі він підкреслив важливість участі українських спортсменів у змаганнях, особливо в умовах, коли країна протистоїть агресивній війні.

Володимир Зеленський наголосив на важливості олімпійських цінностей та честі представляти Україну на міжнародній арені. Він зазначив, що українські спортсмени виступають не лише заради медалей, але й демонструють світові силу українського духу та волі до перемоги. За словами президента, кожен учасник команди несе в собі частину українського характеру, що проявляється у стійкості, мужності та непохитній вірі у свої можливості.

Президент підкреслив, що виступ українських спортсменів на Олімпіаді є джерелом національної гордості. Він закликав усіх українців підтримати команду, слідкувати за їхніми виступами та вболівати за них. Зеленський висловив впевненість у тому, що українські спортсмени гідно представлять країну, і кожен їхній успіх буде не лише їхньою особистою перемогою, але й перемогою для всієї України.

Перегляньте також, де у Херсоні готують фан-зону для перегляду Олімпіади 2024.

Вийти з мобільної версії