Українська Прем’єр-ліга: результати усіх матчів 3-го туру чемпіонату з футболу

Турнірна таблиця.

23 Серпня 2024
1 хв читання
224 переглядів

Днями завершився третій тур української Прем’єр-ліги (УПЛ) сезону 2024/25. Відкриття туру відбулося в п’ятницю, коли «Чорноморець» на своєму стадіоні переміг «Колос». Того ж дня «Ворскла» здобула важливу перемогу вдома над «Оболонню», повідомляє NewDay.

Субота принесла декілька цікавих поєдинків: «Олександрія» обіграла «Зорю», «Полісся» на власному полі розійшлося нічиєю з «Інгульцем», а «Динамо» у Львові здобуло вольову перемогу над «Карпатами».

Зазначимо, що посеред тижня підопічні Олександра Шовковського на виїзді перемогли шотландський «Рейнджерс» і вийшли до раунду плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів. У плейофі «Динамо» битиметься з австрійським «Зальцбургом» – перший матч відбудеться 21 серпня, а другий — 27 серпня.

Завершився третій тур тим, що «Кривбас», який не зміг пробитися до групової стадії Ліги Європи, переміг «Верес». «ЛНЗ» здобув вольову перемогу над «Рухом», а «Шахтар», який в минулому турі сенсаційно програв «Поліссю», обіграв дебютанта елітного дивізіону «Лівий Берег».

Турнірний рейтинг УПЛ після 3-го туру.
Турнірний рейтинг УПЛ після 3-го туру. Фото: flashscore.ua

Матчі четвертого туру УПЛ заплановано на 24-26 серпня. А нещодавно ми назвали результати усіх матчів 2-го туру чемпіонату УПЛ.

Вийти з мобільної версії