Співак Міша Крупін проходить мобілізацію

Міша Крупін готується до служби в Збройних силах України.

23 Липня 2024
1 хв читання
281 переглядів

Відомий український співак Міша Крупін зробив рішучий крок і приєднався до лав Збройних сил України, пише New Day. Минулого тижня артист повідомив своїм шанувальникам через соціальну мережу X (раніше відому як Twitter), що вирішив стати добровольцем. У своєму повідомленні він лаконічно зазначив, що зараз перебуває “в процесі” мобілізації.

Директор Міші Крупіна, Юлія Віктор, офіційно підтвердила інформацію про мобілізацію співака. Вона зазначила, що наразі Крупін проходить військово-лікарську комісію (ВЛК). “Наразі вже чотири дні як Міша пішов добровольцем. Сьогодні в нього було ВЛК, призначили додаткове обстеження”, — повідомила Юлія.

Сам Міша Крупін також звернувся до своїх шанувальників через соціальні мережі, розповівши про поточний стан справ. Він повідомив, що ВЛК призначила йому додаткові обстеження і пообіцяв тримати свою аудиторію в курсі подій. Артист підкреслив важливість підтримки своїх шанувальників у цей непростий час.

Джерело: Instagram

Міша Крупін не єдиний артист, який вирішив приєднатися до лав ЗСУ. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато відомих особистостей висловили свою підтримку українським військовим і активно допомагають на фронті та в тилу. Артист, який довгий час працював у Росії, відкрито засудив політику Кремля і з перших днів війни активно підтримує українських захисників.

Також вас може зацікавити новина, що НБУ випустив нову пам’ятну монету “Українська бавовна. Лелека-100”.

Вийти з мобільної версії