Трамп попереджає про можливість Третьої світової війни, якщо він не переможе на виборах

Трамп звинувачує Камалу Гарріс у непрофесійності в питаннях Близького Сходу.

29 Липня 2024
1 хв читання
339 переглядів
Трамп попереджає про можливість Третьої світової війни у разі поразки на виборах 2024 року

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що у разі своєї поразки на виборах 2024 року, конфлікти на Близькому Сході можуть призвести до Третьої світової війни. Виступаючи під час зустрічі з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху у Флориді, Трамп стверджував, що кандидатка від демократів Камала Гарріс є «гіршою» у питаннях Близького Сходу, що може загострити ситуацію, повідомляє NewDay з посиланням на Fox News.

Якщо все вийде, якщо ми переможемо, це буде дуже просто. Все вийде дуже швидко. Якщо ми цього не зробимо, ви закінчите великими війнами на Близькому Сході. І, можливо, третьою світовою війною. Зараз ви ближче до третьої світової війни, ніж будь-коли з часів Другої світової війни. Я ніколи не був таким близьким, тому що у нас некомпетентні люди керують країною,

коментує Трамп.

Ці заяви прозвучали на фоні дипломатичної суперечки між Гарріс і Нетаньяху, яка виникла після їхньої зустрічі. Камала Гарріс, коментуючи свою позицію, запевнила, що завжди буде гарантувати захист Ізраїлю від загроз з боку Ірану і підтримуваних ним збройних формувань, таких як ХАМАС і Хезболла. 

Вона також висловила серйозну стурбованість ситуацією в Газі та гуманітарними наслідками конфлікту. Fox News вважає, що ці події можуть ще більше загострити політичний клімат напередодні виборів.

Нещодавно стало відомо, що Британія і Німеччина об’єднують зусилля в обороні через страх, що Трамп «кине» Україну.

Вийти з мобільної версії