На Дніпропетровщині чоловік найняв кілера за $15 000 для коханця дружини: яке покарання він отримав

Правоохоронці інсценували вбивство, щоб врятувати потенційну жертву.

20 Серпня 2024
1 хв читання
222 переглядів

У Дніпропетровській області, а саме в Кривому Розі, розгорілася шокуюча кримінальна драма. 53-річний чоловік запропонував 15 000 доларів США за вбивство коханця своєї дружини. Тепер йому загрожує довічне ув’язнення. Про це повідомила пресслужба Національної поліції України, пише NewDay.

Згідно з інформацією, ревнивець з Кривого Рогу звернувся до свого знайомого, пропонуючи йому виконати це кримінальне завдання. Знайомий, не маючи наміру здійснювати злочин, повідомив про це правоохоронцям. 2 серпня 51-річний чоловік повідомив поліцію, що отримав замовлення на вбивство жителя Кривого Рогу.

Під контролем поліції чоловік погодився на виконання «роботи» та отримав аванс у розмірі третини від обіцяної суми. Згідно з планом, залишок грошей мав бути сплачений після надання доказів злочину. Для цього зловмисник повинен був надати фото жертви з тілесними ушкодженнями.

Ексклюзивні кадри оперативної роботи поліції
Ексклюзивні кадри оперативної роботи поліції. Фото: Нацполіція

Щоб запобігти вбивству і захистити потенційну жертву, правоохоронці інсценували злочин. Завдяки цьому вдалося затримати замовника і запобігти трагедії.

Наразі 53-річному чоловіку загрожує довічне позбавлення волі. Поліція також опублікувала ексклюзивні кадри оперативної роботи, що підтверджують масштаб проведеної операції.

Нагадаємо, що керівника Антимонопольного комітету підозрюють у незаконному збагаченні на понад 56 млн грн.

Вийти з мобільної версії