У Херсоні готують фан-зону для перегляду Олімпіади 2024

Місто збирається разом, щоб вболівати за українських спортсменів.

24 Липня 2024
1 хв читання
344 переглядів
Олімпійські Ігри 2024 у Херсоні: у місті облаштують фан-зону в укритті

У Херсоні підготовлено спеціальну фан-зону для перегляду Олімпійських Ігор 2024 року, які відбудуться у Парижі з 26 липня по 11 серпня. Про це повідомив заступник голови Херсонської обласної військової адміністрації Володимир Клюцевський, пише NewDay.

Фан-зону облаштують в одному з укриттів міста. Тут встановлять телевізор для трансляції змагань та підготують місця для глядачів. Крім того, до фан-зони завітають тренери, які розповідатимуть відвідувачам про різні види спорту, представлені на Олімпіаді.

Олімпійські Ігри 2024 триватимуть з 26 липня по 11 серпня, а Параолімпійські Ігри стартують 28 серпня. В Україні у цьому році виступлять 140 спортсменів, серед яких шість представників Херсонщини: легкоатлет Андрій Проценко, борчиня Тетяна Сова, веслувальниця Катерина Дудченко, параатлет Іван Тетьохін, параплавець Андрій Драпкін і параатлетка Світлана Півень.

Катерина Дудченко змагатиметься з 28 по 31 липня у складі командної четвірки з академічного веслування, Тетяна Сова-Ріжко боротиметься за медалі 5-6 серпня у вільній боротьбі, а Андрій Проценко виступатиме у стрибках у висоту 10 серпня.

Олімпійські змагання можна буде переглянути на ютуб-каналі «Суспільне Спорт» та на місцевих телеканалах «Суспільного». Про точну адресу зони для перегляду днями повідомить Володимир Клюцевський у своїх соцмережах.

Нещодавно ми розповіли, які види спорту представлятимуть українці на Олімпійських Іграх 2024.

Вийти з мобільної версії