На Херсонщині 17 родин отримають нове житло через єВідновлення

Нові сертифікати й компенсації для громадян.

26 Серпня 2024
1 хв читання
239 переглядів
У Херсонській області 29 сімей отримали компенсації за пошкоджене майно

На Херсонщині триває реалізація програми «єВідновлення», що передбачає відшкодування за зруйноване житло та пошкоджене майно. Як повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін на брифінгу, протягом останнього тижня ще 17 родин отримали можливість придбати нове житло завдяки житловим сертифікатам на загальну суму 18,5 мільйона гривень, пише NewDay.

Прокудін зазначив, що цей тиждень також став значним для компенсацій за пошкоджене майно. 29 заявників отримали близько 5 мільйонів гривень, які вони зможуть використати на купівлю будівельних матеріалів або оплату ремонтних робіт.

Традиційно — стислий звіт про виконану роботу за останній тиждень. Завдяки урядовій програмі «єВідновлення» ще 17 сімей зможуть придбати нове житло замість зруйнованого внаслідок збройної агресії РФ,

коментує начальник ОВА.

Також він зазначив, що протягом тижня на відшкодування пошкодженого майна подали заявки 58 осіб, а для отримання житлових сертифікатів звернулась 51 родина. Програма «єВідновлення» продовжує надавати важливу підтримку постраждалим від збройної агресії, що суттєво допомагає сім’ям в подоланні наслідків війни.

Нещодавно ми розповіли, як за рік змінився вербовий ліс на дні колишнього Каховського водосховища.

Вийти з мобільної версії