Херсонська МВА забезпечує гуманітарну допомогу жителям міста

Більше двох сотень коробок продуктів було доставлено сьогодні до Дніпровського району.

22 Жовтня 2024
1 хв читання
55 переглядів
Херсонська МВА продовжує забезпечувати продуктовими наборами уразливі категорії населення.

Херсонська міська військова адміністрація активно працює над забезпеченням продуктовими наборами херсонців уразливих категорій, які залишаються у місті. Очільник адміністрації Роман Мрочко повідомив, що новий гуманітарний рейс охопив десять адрес у Дніпровському районі, де було розвезено більше двох сотень коробок продуктів, пише NewDay.

Ця ініціатива реалізується у партнерстві з Global Empowerment Mission Ukraine та Howard G Buffett Foundation, які надають підтримку у зборі й розподілі гуманітарної допомоги. Автобус ХМВА вирушає до тих місць, де пільговики недостатньо охоплені допомогою від благодійників.

Для отримання інформації про адресну доставку гуманітарних наборів жителі можуть звертатися до контакт-центру ХМВА за телефонами: +38050-040-44-24 та +38098-958-17-90.

Жителі міста висловили подяку співробітникам адміністрації, подарувавши їм квіти. Сам Роман Мрочко наголошує, що жителі завжди можуть звернутись по допомогу у гуманітарних питаннях.

Нещодавно ми розповіли, як отримати допомогу і консультацію в контакт-центрі у Херсоні. Нагадаємо, що у місті також почало працювати безкоштовне таксі для мешканців.

Вийти з мобільної версії