Росія активно вербує підлітків на війну в Україні

РФ залучає 17-річних до військкоматів.

2 Липня 2024
One Min Read
125 Views
ЦНС: Кремль вербує підлітків для війни проти України

Кремль активно шукає живу силу, щоб поповнити безпрецедентні втрати на фронті в Україні. Згідно з інформацією Центру національного спротиву, росіяни активно направляють 17-річних підлітків до військкоматів для укладання контракту з досягненням повноліття, про це повідомляє NewDay.

За даними ЦНС, наразі в Росії спостерігається активне вербування учасників патріотичних рухів, зокрема мережі центрів мілітарного виховання «Воїн» і «Юнармії».

Граючи на юнацькому максималізмі, та за допомогою пропаганди росіяни сподіваються набрати десятки тисяч підлітків. Проте Центр національного спротиву попереджає, що кожен ворог, який вступить на нашу землю буде ліквідований,

коментують у ЦНС.

Зазначимо, що раніше в ЦНС повідомили, що росіяни створюють фейкові локальні медіа на тимчасово захоплених територіях з метою ізоляції інформаційного поля. До того ж в містах окупації російські окупанти затримують дітей, аби тиснути на їхніх батьків. Такими діями Росія демонструє свої відчайдушні спроби утримати контроль над ситуацією у війні проти України.

Нещодавно стало відомо, що робить колишній агент Кремля в Україні.

Exit mobile version