Золоті сережки з гранатом – вогонь у твоїй прикрасі

Найяскравіша риса цього мінералу – насичений вишневий колір.

30 Липня 2024
3 хв читання
220 переглядів
Golden Garnet

Небагато прикрас може похизуватися тим, що однаково добре пасують блондинкам і брюнеткам, карооким і власницям очей кольору морської хвилі. Та дещо надзвичайно чітко втілює всі побажання модниць з давніх часів і до сьогодення. Йдеться про сережки з гранатом із золота 585 проби (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/sergi-s-granatom/) – гармонійне поєднання червоного каміння та коштовного металу.

Завдяки тому, що у граната дещо менша ціна, його часто обирають для бюджетного сегменту прикрас. А дехто цікавиться магічними властивостями вставки, тому в Україні зустрічаються різні думки стосовно оригінальних ювелірних виробів. 

Таємниці каменя гранат

Найяскравіша риса цього мінералу – насичений вишневий колір. Саме тому першим дослідникам його кристали нагадали зернятка гранату, подарувавши влучну назву. Нині каталог пропонує різнокольорові види каміння, які містять численні сполуки металів. 

Завдяки складній будові природний гранат досить міцний, але все ж чутливий до різких ударів. Попри це він залишається цінним для різних галузей промисловості та електроніки. Його забарвлення асоціюється з силою, владою, почуттями, кульчики з гранатом завжди залишалися бажаними серед успішних жінок. Нині це не менш вдалий варіант для ділової сфери та дозвілля: 

  • якщо зазирнути в астрологію, то планета-покровитель гранату – Марс, 
  • йому приписують посилення кохання та пристрасті, а також досягнення сімейного щастя, 
  • схожість на скам’янілі краплі крові надихала використовувати камінь для лікування поранень, хвороб серця, підтримки життєвих сил, 
  • в ньому закладена невичерпна енергія, якою може скористатися кожен, 
  • сережки з червоним каменем такої природи найкраще пасуватимуть таким знакам Зодіаку, як Стрілець, Лев, Козеріг, Діва, Скорпіон, Водолій, 
  • Ракам і Рибам краще носити зелений гранат, 
  • а от Телець і Овен змушені відмовитися від такої вставки в прикрасах. 

Здійснивши покупку своєї мрії варто з’ясувати, як дбати про сережки. На щастя, гранат не надто вибагливий, для нього достатньо уникати прямих сонячних променів, сполук хлору та неорганічних кислот. А за потреби достатньо очистити м’якою серветкою і слабким мильним розчином. Також добре зарекомендувала себе кухонна сіль.  

Як вибрати золоті сережки з гранатом 

Серед цих прикрас дуже багато уваги приділено застібці. Адже саме вона визначає, чи зручно буде одягати та носити виріб, чи безпечне кріплення та скільки прослужить сережка. Найчастіше використовується англійський замок верхнього типу, який вдало ховається на зворотному боці, або механізм гвіздків-пусетів, який маже не видимий і кріпиться закруткою. Перший різновид сережок може мати різний дизайн і трохи масивніший, а от гвоздики бажають купити переважно як популярні невеликі та яскраві аксесуари. 

Завдяки тому, що колір гранату досить універсальний, це ювелірне каміння поєднується з різними золотими сплавами. Сережки з червоними вставками приваблюють увагу стильними комбінаціями: 

  1. біле золото створює потужний контраст з центральним елементом, 
  2. червоний метал з вищим вмістом міді посилює внутрішнє сяйво каміння, 
  3. жовтий сплав нині не такий поширений, але досі вважається класикою на межі золота та срібла, 
  4. червоний і білий різновид лігатури в одній прикрасі – це найкращий підхід до складного дизайну. 

Також досить часто сережки з гранатом із золота містять додаткову вставку – діамант. Це напрочуд ефектне рішення, адже навіть маленькі білі самоцвіти посилюють блиск центрального кристалу. Такий ювелірний прийом відомий здавна і дозволяє робити розкішні речі з доступною вартістю. 

Купити сережки з гранатом 

Щоб остаточно визначитись з вибором, кожна жінка прагне підібрати прикрасу, яка їй пасуватиме. Форму виробу часто визначає саме різновид огранювання вставки, тож залежно від рис обличчя обирають певний напрямок дизайну. Сережки з каменем гранат бувають округлі та видовжені, з великим самоцвітом в центрі чи кількома малими в різних поєднаннях: 

  • геометричні мотиви найчастіше містять прямокутні або трикутні камені, 
  • листок можуть втілити овальні гранати чи в формі краплі, 
  • квіти з круглими червоними серединками чи пелюстками популярні серед жінок, 
  • романтичне серце ідеальне для подарунку, дуже поширене на вітринах в Києві, 
  • доріжка з каміння, яке часом має інше забарвлення, красиво доповнює основну творчу ідею. 

Скільки всього, що важко втриматися від придбання ще однієї пари прикрас. А якщо зазирнути до ювелірного гіпермаркету «Золотий Стандарт» (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/), то можна відшукати ще більше дивовижного. Акції та комплекти, оплата зручним способом, доставка Україною, яка справді подбає про сережки з червоним гранатом – ось запорука успіху. Сертифіковані ювелірні вироби доступні для кожного за підтримки досвідчених фахівців в зручний час з будь-якого куточку країни.

Вийти з мобільної версії