Німеччина на останніх хвилинах врятувалася від поразки в матчі зі Швейцарією

Збірна Німеччини зуміла врятувати нічию в матчі зі збірною Швейцарії

24 Червня 2024
2 Mins Read
158 Views

Збірна Німеччини зуміла врятувати нічию в матчі зі збірною Швейцарії у третьому турі групового етапу Євро-2024, завдяки чому залишилася на вершині групи A, пише сайт Новини Херсону.

Перший серйозний момент у грі створили німецькі футболісти. На 17-й хвилині Роберт Андріх здійснив влучний удар здалеку, який не залишив шансів швейцарському воротареві Янну Зоммеру. Проте, після перегляду відеоповтору гол було анульовано через порушення правил Джамалом Мусіалою.

Після цього гра йшла в спокійному ритмі, доки швейцарська команда несподівано не відкрила рахунок. На 28-й хвилині Ремо Фройлер знайшов у штрафному майданчику Дана Ндоє, який відправив м’яч у ворота в один дотик, зробивши рахунок 1:0 на користь Швейцарії.

У другому таймі німці почали активно атакувати, намагаючись зрівняти рахунок. Однак, швейцарська оборона виявилася стійкою, і “бундестім” не вдалося створити багато небезпечних моментів. На 70-й хвилині Мануель Аканджі заблокував потужний удар Йозуа Кімміха, не дозволивши німцям забити.

Здавалося, що матч завершиться перемогою Швейцарії, але на 90+2 хвилині Ніклас Фюллькруг забив головою, зрівнявши рахунок на 1:1 і забезпечивши Німеччині важливу нічию.

За підсумками групового етапу Німеччина зайняла перше місце у групі A і в 1/8 фіналу зустрінеться з другою командою з групи C, до якої входять Англія, Данія, Словенія та Сербія. Швейцарія, яка фінішувала другою, зіграє з другою командою групи B, серед яких Іспанія, Італія, Албанія та Хорватія.

Ключові моменти матчу

  • На 17-й хвилині Роберт Андріх забив, але гол був скасований через фол.
  • На 28-й хвилині Дан Ндоє відкрив рахунок на користь Швейцарії.
  • На 70-й хвилині Мануель Аканджі заблокував удар Йозуа Кімміха.
  • На 90+2 хвилині Ніклас Фюллькруг забив вирівнюючий гол для Німеччини.

Чемпіонат Європи-2024, Німеччина

Група A, 23 червня

Швейцарія — Німеччина 1:1 (1:0)

Голи: 1:0 — Ндоє 28, 1:1 — Фюллькруг 90+2

Швейцарія: Зоммер, Відмер, Аканджі, Емболо, Фройлер, Джака, Родрігес, Ндоє, Ебішер, Шар, Рідер (Варгас 65)

Німеччина: Ноєр, Рюдігер, Та (Шлоттербек 61), Кімміх, Гаверц, Кроос, Мусіала, Вірц, Міттельштадт (Раум 61), Гюндоган, Андріх.

Попередження: Ндоє 25, Джака 67, Відмер 81 – Та 38

Німеччина здобула перше місце в групі A. На стадії 1/8 фіналу господарі турніру зіграють проти другої команди квартету C (Англія, Данія, Словенія, Сербія).

Зі свого боку Швейцарія розпочне плей-оф з матчу проти другої команди групи B (Іспанія, Італія, Албанія, Хорватія).

Exit mobile version