У Києві оштрафували модель OnlyFans на велику суму

Оперативники витратили понад 5 тис. грн на придбання фото і відео, щоб довести вину.

24 Липня 2024
1 хв читання
357 переглядів
Модель OnlyFans з Одещини оштрафували на 35 700 грн за виготовлення та збут порнографічного контенту.

Дніпровський районний суд Києва 15 липня оштрафував модель OnlyFans на 35 700 грн за виготовлення та збут порнографічного контенту. Вирок було опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє NewDay.

За даними слідства, дівчина з Одещини створила акаунт на платформі OnlyFans, де поширювала зображення і відео порнографічного характеру. За інформацією, дівчина діяла всупереч вимогам статей 1, 2 Закону України «Про захист суспільної моралі». Для підтвердження її причетності до цього правоохоронці здійснили оперативну закупівлю, витративши 5110 грн. Оперативники купили 8 фото та 11 відео за участю дівчини, що дозволило довести її вину.

Дівчина визнала свою провину, і судом було встановлено, що вона вчинила кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 301 КК України. Сторони уклали угоду про визнання винуватості, і суд затвердив її, призначивши штраф у розмірі 35 700 грн.

Також підсудна має сплатити процесуальні витрати на проведення експертиз у розмірі 9 844,64 грн. Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку протягом тридцяти днів.

Нещодавно Стефанчук відповів, чому Рада не проголосувала за заборону УПЦ МП і коли рішення буде прийнято.

Вийти з мобільної версії