В «Дії» з’являться шість нових послуг: Федоров анонсує масштабні зміни

Нові сервіси для зручності ведення бізнесу та для всіх громадян.

24 Жовтня 2024
2 хв читання
85 переглядів
Михайло Федоров анонсує важливі зміни в «Дії»

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров оголосив про запуск шести нових послуг у застосунку «Дія», які стануть доступними для громадян вже найближчим часом, пише NewDay.

Новинки в додатку:

Відображення дозволу на зброю

Користувачі зможуть переглядати інформацію про свої дозволи на зброю, а також замовити витяг з Єдиного реєстру зброї.

еАкциз

Новий сервіс дозволить перевіряти легальність алкоголю та тютюну через «Дію». Вся інформація про продукцію зберігатиметься в електронній системі, що допоможе боротися з тіньовим ринком.

Це революційне рішення, яке переведе всі операції щодо алкогольних напоїв і тютюнових виробів в електронну систему. Зокрема, буде фіксуватися перевезення, зберігання і продаж кожної одиниці товару,

зазначив Федоров.

Мультишеринг документів

Користувачі зможуть надсилати копії кількох документів одночасно, що спростить процедуру подачі документів до різних установ.

Сервіси для бізнесу в комплексі «е-Підприємець»

Команда Мінцифри працює над цифровізацією декларацій і ліцензій для бізнесу, що дозволить спростити процеси ведення бізнесу.

Повідомлення про проблеми зі зв’язком

Українці зможуть позначати проблеми зі зв’язком на карті, навіть офлайн, що допоможе регуляторам швидше реагувати на ситуації з якістю зв’язку.

Дія.Підпис для юридичних осіб

Цей сервіс стане доступним для компаній, спрощуючи їхню роботу і забезпечуючи нові можливості для бізнесу.

Майже щотижня запускаємо сервіси в Дії і постійно працюємо над розробкою нових. Частину запустимо вже дуже скоро, щодо решти ще вирішуємо бюрократичні питання. У будь-якому разі про всі запуски повідомлятиму на своїх сторінках у соцмережах,

додав Міністр цифрової трансформації.

Федоров зазначив, що частину нових послуг запустять вже дуже скоро, а про всі оновлення буде повідомлено на його сторінках у соцмережах. Ці зміни спрямовані на підвищення зручності для користувачів та покращення роботи державних сервісів.

Нагадаємо, що Рада обмежить використання Telegram.

Вийти з мобільної версії