Демократи розглядають кандидатуру замість Байдена після невдалих дебатів

Найстаршому кандидату за всза всю історію США можуть знайти заміну.

28 Червня 2024
One Min Read
135 Views
Демократи розглядають кандидатуру замість Байдена після невдалих дебатів

Після недавніх дебатів між Джо Байденом та Дональдом Трампом, спільнота спостерігачів і Демократична партія США обговорюють можливість заміни Байдена на іншого кандидата у президентські вибори, пише сайт newday.kherson.ua. В ході дебатів, що відбулись, Байден, який є найстаршим кандидатом у історії США на цю посаду, зіткнувся з критикою через видимі проблеми з виразністю мови та втрату зв’язку в розмові, на що відразу відреагував Трамп.

За результатами опитування CNN, Трамп виграв дебати з 67% підтримки, на відміну від 33% глядачів, які віддали свої голоси за Байдена. Це значно гірше, порівняно з результатами чотири роки тому, коли Байден мав 62% підтримки після дебатів.

Трамп у своїй речі критично висловився про Байдена, називаючи його «найгіршим президентом за всю історію», а також згадав про провальне виведення військ з Афганістану і проблеми з імміграцією на американських кордонах.

Враховуючи цю ситуацію, в Демократичній партії США обговорюється екстрене рішення про можливість заміни Байдена на іншого кандидата. Зрештою, остаточне рішення буде ухвалено на з’їзді демократів у серпні, де Байдену також потрібно буде дати свою згоду на такий крок.

Нагадаємо, що США відновлять постачання зброї Ізраїлю найближчими днями.

Exit mobile version