Журнал Time посміявся над Байденом, показавши неоднозначну обкладинку

Демократична партія у паніці після «провального» виступу Байдена на дебатах.

29 Червня 2024
2 Mins Read
138 Views

Американський журнал Time після дебатів президента США і Дональда Трампа помістив на обкладинку Байдена, який іде на червоному тлі зі словом «Паніка» (Panic), пише NewDay.Kherson.

Усе похмуро. Демократи в паніці через виступ Джо Байдена на дебатах,

написав Time. 

У матеріалі журналу йдеться про те, що на президентських дебатах у ніч проти 28 червня Байден мав вигляд «такого самого 81-річного дідуся, яким він і є», говорячи хрипким голосом, «наводячи нерозбірливі аргументи і часто тупо дивлячись із роззявленим ротом, поки Трамп кидав одну словесну атаку за іншою». Навіть найближчі союзники президента визнали катастрофою дебати з Трампом.

Паніка — не надто сильне слово, щоб описати настрої, які охопили Демократичну партію від верху до низу в міру того, як розгорталися дебати,

сказав один з учасників збору коштів від демократів.
Партія розглядає можливість переконати Байдена відмовитися від участі у виборах, що може спричинити хаос серед демократів.
Партія розглядає можливість переконати Байдена відмовитися від участі у виборах, що може спричинити хаос серед демократів. Фото: x.com/TIME

Майже одразу після дебатів партія замислилася над тим, чи можна переконати Байдена відмовитися від участі у виборах «на благо партії, нації та самого кандидата», вказує Time.

При цьому вихід Байдена з перегонів означав би хаос у Демократичній партії, якого не було з 1968 року. Замість нього кандидатом могла б стати віцепрезидентка Камала Гарріс, але її рейтинг схвалення низький, пише видання. Крім неї, відомі ще претенденти — це губернатори Гретхен Вітмер із Мічигану, Гевін Ньюсом із Каліфорнії й Дж. Б. Прітцкер з Іллінойсу. Усіх їх розглядали як імовірних кандидатів на виборах 2028 року.

Нагадаємо, що у ніч проти 28 червня у США відбулися дебати між чинним президентом Джо Байденом і Дональдом Трампом, його головним противником на президентських виборах. Це була перша зустріч Трампа і Байдена на теледебатах із 2020 року.

В аналітичних звітах після дебатів американські та інші західні ЗМІ підкреслили два головні недоліки у виступах політиків. Заяви Трампа були сповнені маніпуляцій, недостовірних фактів і відвертої брехні, яку не змогли ефективно і швидко спростувати модератори бесіди, тоді як Байден через застуду говорив тихим і хрипким голосом, що на тлі інколи плутаних заяв і формулювань лише підкреслило його вік.

Exit mobile version