Загинули Майк Лінч та його донька: водолази виявили тіла після затоплення яхти біля Сицилії

У Середземному морі знайшли тіла загиблих після аварії яхти британського мільярдера Майка Лінча.

23 Серпня 2024
1 хв читання
238 переглядів
Загинули Майк Лінч та його донька: водолази виявили тіла після затоплення яхти біля Сицилії

Як повідомляє The Telegraph, після затоплення яхти біля узбережжя Сицилії, водолази виявили сім тіл загиблих, серед яких була 18-річна донька відомого британського мільярдера Майка Лінча. Тіло Ханни Лінч було знайдено в каюті на нижній палубі, до якої важко було дістатися через складні умови, пише New Day.

Загалом водолазам вдалося підняти з глибини близько 50 метрів тіла самого Майка Лінча, його доньки, кухаря та ще чотирьох пасажирів яхти. Серед них — дві подружні пари з США та Великої Британії, які перебували на борту за запрошенням Лінча.

Аварія сталася 19 серпня, приблизно за кілометр від узбережжя. Причини катастрофи наразі залишаються невідомими, але за даними The Telegraph, на світанку того дня Сицилію накрив потужний торнадо, який призвів до затоплення 56-метрової яхти.

Тіло Майка Лінча знайдено серед уламків супер’яхти Bayesian. The Telegraph

Капітан судна, якому вдалося врятуватися, в інтерв’ю італійському виданню розповів, що “ніхто не міг передбачити такого розвитку подій”. З 22 осіб на борту, 15, включаючи дружину Лінча, вижили.

Ця трагічна подія вже привернула увагу міжнародних медіа, які очікують на подальшу інформацію про обставини та причини цього трагічного інциденту.

Продовжуйте досліджувати тему, як чоловік з чипом Neuralink у мозку зіграв у Counter-Strike 2 завдяки силі думки.

Вийти з мобільної версії