Ізраїль діє як терористична організація — Ердоган

За словами президента Туреччини, палестино-ізраїльський конфлікт загрожує стабільності у Лівані.

21 Вересня 2024
1 хв читання
121 переглядів
Ердоган: Ізраїль діє як терористична організація

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що Ізраїль здійснює напади не як державна структура, а як терористична організація, посилаючись на нещодавні цифрові атаки. Він зробив ці заяви на пресконференції перед відбуттям до США для участі в Генеральній Асамблеї ООН, пише NewDay.

Ердоган підкреслив, що Ізраїль продемонстрував відсутність співчуття до цивільного населення, реалізуючи ці атаки. Він також зазначив, що палестино-ізраїльський конфлікт розширився на Ліван і загрожує стабільності у всьому регіоні.

Ізраїль здійснює напади не як держава, а як терористична організація. Про це свідчить реалізація цифрових атак. Цією атакою Ізраїль чітко продемонстрував, що він не має жодного співчуття до цивільного населення. Настав час для всіх країн, які мають місію збереження миру у всьому світі, запропонувати рішення, які зупинять Ізраїль,

прокоментував Ердоган.

Президент Туреччини також анонсував свою промову на Саміті в ООН, де планує підняти питання реформування механізму глобального управління, зокрема Ради безпеки ООН.

Нагадаємо, що нещодавно внаслідок вибухів пейджерів у Лівані постраждали понад 2000 людей, включаючи членів «Хезболли» та медиків. Ізраїльські військові відмовилися коментувати свою ймовірну причетність до цих інцидентів.

Нагадаємо, що Саудівська Аравія не визнає Ізраїль без Палестинської держави.

Вийти з мобільної версії