Стало відомо, хто випереджає на достроковому голосуванні у президенти США в ключових штатах

Трамп попереду на 1% серед виборців.

15 Жовтня 2024
1 хв читання
87 переглядів
Трамп випереджає Гарріс на достроковому голосуванні у ключових штатах – опитування

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має невелику перевагу над представницею Демократичної партії Камалою Гарріс серед виборців, які достроково голосують у ключових штатах. За даними опитування Гарвардського центру американських політичних досліджень, 48% виборців, які голосують достроково, підтримали Трампа, тоді як 47% обрали Гарріс. Ще 5% респондентів зазначили, що обрали інший варіант або ще не голосували, пише NewDay.

Опитування вказують на те, що конкуренти мають практично рівну підтримку у штатах Мічиган, Вісконсін, Аризона та Пенсільванія. Очікується, що Трамп і Гарріс активізують свою діяльність у цих регіонах, намагаючись залучити якомога більше виборців.

Загалом, 45% американських виборців планують проголосувати достроково, у той час, як 50% громадян мають намір відвідати виборчі дільниці в день виборів. Крім того, дослідження показало, що реалізація передвиборних обіцянок Трампа може збільшити державний борг США на 7,5 трлн доларів, в той час, як обіцянки Гарріс призведуть до збільшення боргу на 3,5 трлн.

Нагадаємо, що Камала Гарріс запускає рекламну кампанію з підтримки України у трьох ключових штатах США.

Нещодавно Зеленський розкрив деталі розмови з Трампом.

Вийти з мобільної версії