Скільки українців оновили свої дані в Резерв+

Заступниця міністра оборони України шокувала результатами.

3 Липня 2024
1 хв читання
333 переглядів
Міноборони: 2 мільйони українців оновили свої дані у Резерв+.

Від 18 травня, коли розпочав роботу застосунок «Резерв+», свої дані у ньому оновило 2 мільйони українців. Про це інформує NewDay з посиланням на коментар заступниці міністра оборони України Катерини Черногоренко.

Вже 2 мільйони українців оновили свої дані у «Резерві+». Без втрати часу й очікування. Кількість людей, що оновлює дані, продовжує зростати щодня. Ми порахували: якби 2 мільйони пішли одночасно оновлювати дані у всі ТЦК в Україні, то це б зайняло понад 235 днів,

повідомила Черногоренко.

У відомстві нагадали, що оновлення даних через застосунок займає лише кілька хвилин. За даними Міноборони, «Резерв+» став першим місцем, куди українці звертаються для оновлення даних. На другому місці — ЦНАПи, на третьому — ТЦК та СП.

Застосунок «Резерв+» призначений для військовозобов’язаних, тому чинним військовослужбовцям і жінкам, які не стоять на військовому обліку, його завантажувати не потрібно. Міноборони просить громадян віком до 18 і від 60 років не користуватися застосунком, щоб уникнути навантаження на сервери.

Нагадаємо, що 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію. Документ зобов’язав військовозобов’язаних українців оновити свої дані протягом 60 днів.

Нещодавно стало відомо, що повістки тепер будуть надсилатися поштою.

Вийти з мобільної версії