Дніпровські «офісники» розвели російського воєнкора на мільйон рублів

Збір на дрони завершився великим розіграшем.

22 Серпня 2024
1 хв читання
210 переглядів
Українські офісники обдурили російських воєнкорів

Пропагандистський канал «Два Майора», який активно підтримує російські збройні сили, потрапив на гачок дніпровських телефонних шахраїв і втрапив у фінансову пастку, повідомляє NewDay.

9 серпня «Два Майора» оголосив про збір коштів для потреб російських бійців на Курському напрямку, в тому числі на закупівлю семи дронів Mavic. Загальна сума збору становила 1 800 000 рублів. Шахраї, які діяли від імені фіктивної фірми ТОВ «Діджіай АРС РУС», зв’язалися з фондом і переконали їх внести передоплату для забезпечення термінової доставки дронів.

Хочемо висловити слова подяки Telegram-каналу «Два майори» за придбання спорядження для нашого підрозділу. Також хочемо висловити слова подяки «офісникам» міста Дніпро за передачу коштів на закупівлю цього спорядження. Без вас цього б не сталося,

прокоментували українські військові.

13 серпня керівниця фонду «Два Майора» перерахувала на рахунок шахраїв 999 990 рублів. Вже наприкінці минулого тижня українські бійці записали відео з подякою за «подароване» спорядження від російського пропагандистського каналу.

Нещодавно на Дніпропетровщині чоловік найняв кілера за $15 000 для коханця дружини.

Вийти з мобільної версії